Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 06, 2015

Αμετανόητοι! ΚΚΕ: Ο Κεμάλ αντιμαχόταν την ιμπεριαλιστική διείσδυση των Ελλήνων! Γι' αυτό τον στήριξε ο Λένιν!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ως πότε ο Ελληνικός λαός θα ανέχεται τους αριστερούς και ψοφοδεξιούς υμνητές του Κεμάλ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ένα άρθρο υπό τον τίτλο «O Λένιν, ο Κεμάλ και ο Πόντος: Η προπαγάνδα του «Κεμαλομπολσεβικισμού», που είχε γραφτεί πέρυσι, αναδημοσιεύει η ανεπίσημη ιστοσελίδα του –κατά Γεώργιον Παπανδρέου- «κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας», “Revol-now” (σιγά συντρόφια να μη σκίσετε κανένα… καλτσόν – κι αν είναι από κείνα τα σοβιετικά σκίζονταν με την πρώτη!), για να αντικρούσουν την «αντικομμουνιστική προπαγάνδα του «Κεμαλομπολσεβικισμού».

Επειδή όμως είναι αμετανόητοι προδότες –και μάλιστα με… περικεφαλαία!- το μόνο που κατορθώνουν είναι να την… επιβεβαιώσουν! Κι όχι μόνο την «προπαγάνδα» του «Κεμαλομπολσεβικισμού», αλλά και τη δική τους προδοσία της Μικρασιατικής Εκστρατείας, που «όχι μόνο την χάρηκαν, αλλά και την επιδίωξαν» (όπως έλεγαν τότε). Και ιδού οι πομπές τους: 

«Μα ο Λένιν έδωσε στον Κεμάλ όπλα!» αναφωνούν ορισμένοι. Η σοβιετο-τουρκική προσέγγιση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια...
εφαρμογής της πολιτικής για την υποστήριξη των εθνικοαπελευθερωτικών, αντιαποικιακών κινημάτων. Ναι, η νεαρή σοβιετική κυβέρνηση βοήθησε υλικά και στρατιωτικά το κίνημα του Κεμάλ, ως κίνημα αστικό-εθνικοαπελευθερωτικό, το οποίο αντιμαχόταν τη φεουδαρχία, την ιμπεριαλιστική διείσδυση και τον διαμελισμό μιας χώρας…».

(ΥΓ): Για κακή τύχη των κόκκινων απολογητών των σφαγέων τους, οι Πόντιοι τα ξέρουν όλα! Έτσι, στο πανό της χθεσινής μεγαλειώδους συγκέντρωσης, με το «πάνθεον» των σφαγέων, εκτός από τον αρχισφαγέα Κεμάλ υπήρχαν και τα μούτρα του Λένιν και του «Πάρβους» (πραγματικό όνομα Ισραήλ Γκέλφορντ), του διεθνούς σιωνιστή που καθοδήγησε και χρηματοδότησε τον εγγονό του Ισραήλ Μπλανκ, Λένιν, να πραγματοποιήσει το πραξικόπημα που τον έφερε στην εξουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών