Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 12, 2015

803.232 λαθρομετανάστες ήρθαν φέτος - Οι Έλληνες αντικαθίστανται με γοργούς ρυθμούς

Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης

Νέα στοιχεία για τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας έδωσε ο ΔΟΜ, τα οποία αλλού σπάνε κι αλλού πλησιάζουν ασύλληπτα ρεκόρ! 

Έτσι, έσπασε το φράγμα των 800.000 συνολικά –από ξηρά και θάλασσα- με τον αριθμό των εισερχομένων να φτάνει...
τις 803.232, μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, για το Λιμενικό και την Αστυνομία ο χρόνος έχει σταματήσει στον Σεπτέμβριο, αφού από τότε έχουν να δώσουν νέα στοιχεία. Εδώ που τα λέμε, μπορεί να… διαμαρτυρήθηκε αυτός που φτιάχνει τα γραφικά και να… απεργεί, γιατί όντως είναι δύσκολη η αποτύπωση σε γραφικά των ρεκόρ των συριζο-ψεκασμένων. Γιατί, πώς να φτιάξει ο άνθρωπος τα κατάλληλα διαγράμματα όταν η φετινή στήλη είναι τώρα πια διπλάσια απ’ αυτήν που ήταν τον Σεπτέμβριο;

Και καλά στο πρώτο διάγραμμα, με δυσκολία ίσως τα βολέψει κάπως, από τριπλάσια από την αμέσως μικρότερη στήλη, η φετινή στήλη θα έπρεπε να γίνει εξαπλάσια!

Αλλά εδώ, από οκταπλάσια πώς να κάνει τη φετινή στήλη δεκαεξαπλάσια από την περσινή; Θα πρέπει ή να βγει έξω από τη σελίδα ή να κάνει την περσινή τόσο μικρή που να είναι… αόρατη στο ανθρώπινο μάτι.

Πιστεύω αυτός και μόνο είναι ο λόγος που ο Δρίτσας και ο Τόσκας δεν ενημερώνουν τον ελληνικό λαό. Ειδικά ο Τόσκας, όπως έδειξαν τα κανάλια στην ομιλία του στα ΜΑΤ είναι… ευγενής άνθρωπος, ένα κλικ πιο… ευγενής από τον Πολάκη!
Για γέλια και για κλάματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών