Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 12, 2015

Συμμορίες λαθρομεταναστών καταστρέφουν την περιουσία του Ελληνικού Λαού - Σοκαριστικές φωτογραφίες


Συμμορίες λαθρομεταναστών καταστρέφουν την περιουσία του Ελληνικού Λαού - Σοκαριστικές φωτογραφίες

Σκηνικό καταστροφής άφησε η συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες λαθρομεταναστών στο Ολυμπιακό ακίνητο του χόκεϊ στο Ελληνικό, κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας αλλά και προηγούμενων, που το μόνο που προκαλεί είναι αγανάκτηση.
Χρυσοπληρωμένη περιουσία του Ελληνικού λαού κατεστραμμένη και λεηλατημένη από τα χέρια των φιλοξενούμενων βανδάλων λαθρομεταναστών καταστρέφουν την περιουσία του Ελληνικού Λαού και σπέρνουν τον τρόμο στην ευρύτερη περιοχή με την εγκληματικότητα που παράγουν.
Τζαμαρίες σπασμένες, πυροσβεστικές φωλέες λεηλατημένες, πόρτες και παράθυρα ξηλωμένα, σκουπίδια σκορπισμένα παντού, αλουμίνια ξηλωμένα τα οποία χρησιμοποιούσαν σαν....
ρόπαλα ακόμα και ψευδοροφές ξηλωμένες είναι το σκηνικό που άφησαν με τη λήξη των επεισοδίων, οι λαθρομετανάστες από το Μαρόκο που έχουν συστήσει συμμορία και ζητά "ενοίκιο" από κάθε νεοεισερχόμενο, είτε σε χρήμα είτε σε είδος.
Υ.Γ.: Παραλιακό περίπτερο που βρίσκεται κοντά στην εγκατάσταση δέχεται κυρίως στη βραδινή βάρδια την "επίσκεψη" των μεταναστών, οι οποίοι "ψωνίζουν" κατά βούληση και χωρίς φυσικά να καταβάλουν κανένα αντίτιμο.








Οι φορείς της πόλης Ελληνικού - Αργυρούπολης, αλλά και ο δήμαρχος προσωπικά προειδοποίησαν ότι εάν πειραχθεί έστω και μια τρίχα των 300 παιδιών που γυμνάζονται στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ που απέχει 200  μέτρα από το "γκέτο" φιλοξενίας, θα αντιδράσουν δυναμικά.





























Διαβάστε επίσης: Σε σταύλους μετέτρεψαν τα λεωφορεία οι λαθρομετανάστες! Μην τους πείτε “ζώα”... θα διωχθείτε απ’ τον αντιρατσιστικό νόμο! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών