Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 12, 2015

ΕΥΠΑΘΗΣ» ΛΗΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 89ΧΡΟΝΗ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ... Πότε θα έρθει η σειρά μας...;!

HLIKIOMENH-ASELGEIA
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο μένουμε απαθείς στο συνεχιζόμενο έγκλημα της διάλυσης του κοινωνικού ιστού από την βίαιη ενσωμάτωση τρικοσμικών στοιχείων εκτός Ελλάδος, τόσο η θ ύπαρξη της φυλής μας θα κρίνεται ως επισφαλής.
Αντίσταση ΤΩΡΑ με τη Χρυσή Αυγή
 
Εξιχνιάστηκε η ληστεία μετά φόνου εις βάρος 89χρονης ανυπεράσπιστης Ελληνίδας, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νίκαια και συνελήφθη ο δράστης – ένας 37χρονος «ευπαθής».
Πιο συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της 25ης Σεπτεμβρίου, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορώντας κράνος, ο 37χρονος πλησίασε την 89χρονη και της αφαίρεσε με τη βία μια τσάντα που περιείχε τα χρήματα που νωρίτερα η ηλικιωμένη είχε «σηκώσει» από υποκατάστημα τράπεζας. Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε σε....
νοσοκομείο όπου αργότερα κατέληξε. Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε το κράνος και η δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, διέπραξαν με τον ίδιο τρόπο από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου έξι ληστείες και μία κλοπή εις βάρος ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών