Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2015

ΣΣΣΣΣΤ ΗΣΥΧΙΑ ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ


alexis-epeisodia.jpg

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Δύο χιλιετίες κοντεύουν να περάσουν από το κάψιμο της Ρώμης. Βέβαια ο υπαίτιος της τότε πυρκαγιάς, Νέρων, παρακολουθούσε το φρικιαστικό θέαμα από το παλάτι του, απαγγέλλοντας μάλιστα και στίχους από το χαμό της Τροίας. Δεν ξέρω αν από τις προχθεσινές καταστροφές στο κέντρο των Αθηνών, ο Τσίπας απήγγειλε στίχους του Ναζίμ Χικμέτ, αλλά είμαι σίγουρος ότι απολάμβανε από τους δέκτες του την πυρπόληση των περιουσιών των απλών πολιτών, από αυτούς που δήθεν αντιτίθενται στην εξουσία. Το ίδιο έκανε και το 2008, ένας άλλος «μεγάλος» πολιτικός ανήρ, όταν η Αθήνα καίγονταν για ένα μήνα. Βέβαια, τότε ακολούθησαν και οι βαρύγδουπες δηλώσεις του σημερινού ΠτΔ, όπου είπε το ανεκδιήγητο: «ευτυχώς δεν άνοιξε μύτη», ανεξάρτητα αν ....
την επομένη- ευτυχώς δεν συνέβη- θα ψάχναμε να βρούμε την Αθήνα με το κερί. Όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση. Στην προκείμενη όμως περίπτωση δεν έχουμε δράση, αλλά εκφυλισμένες εγκεφαλικές δραστηριότητες κάποιων που η παρουσία τους και μόνο αποτελεί ύβρη για το ανθρώπινο γένος. Αυτός ο κατιμάς της κοινωνίας υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει. Το θέμα είναι πως αντιμετωπίζεται αυτή η κατάσταση; Ο ευθυμογράφος Ν. Τσιφόρος έγραφε κάποτε για τη δράση της αστυνομίας εν έτη 1950. «είχε αφήσει τη χάρλει να δουλεύει στο ρελαντί, καθόσον φασιαριόζικη από μόνη της η αμερικάνα, κάλυπτε τις φωνές του Βαγγέλα του βαρύμαγκα, από το ξύλο που έτρωγε από το όργανο της τάξεως». Και τότε απαγορεύονταν επίσημα το ξύλο, αλλά ανεπίσημα η αστυνομία έκανε τη δουλειά της όπως αυτή νόμιζε καλύτερα, έχοντας μάλιστα και τα επιθυμητά αποτελέσματα, και όλα αυτά όχι υπό τα φώτα της δημοσιότητας. Ανάλογα περιστατικά λαμβάνουν χώρα και στις προηγμένες χώρες της Ευρώπης, ιδού ένα παράδειγμα: προ τεσσάρων ετών, οι κάμερες ασφαλείας που επιτηρούσαν την είσοδο των τροχοφόρων, από τα αυστριακά προς τα  γερμανικά σύνορα, «συνέλαβαν» έναν άντρα να πέφτει πεθαμένος από το εσωτερικό της μηχανής μιας νταλίκας. Βέβαια, ο οδηγός της νταλίκας, ιδέα δεν είχε για τον λαθρεπιβάτη που κουβαλούσε. Είχε όμως ιδέα για τους δεκαπέντε λαθρομετανάστες που βρίσκονταν κρυμμένοι στο πίσω μέρος της νταλίκας και τους οποίους αποκάλυψε ο αστυνομικός έλεγχος που του έγινε, λόγο του συμβάντος που κατέγραψε η κάμερα στα σύνορα. Πεπεισμένοι οι Βαυαροί αστυνομικοί ότι, ο οδηγός είχε και συνενόχους στο εμπόριο λαθρομεταναστών, βάλθηκαν να μάθουν περαιτέρω πληροφορίες. Έπεσε τέτοιο ξύλο στα υπόγεια της αστυνομίας του Μονάχου που ο οδηγός τα «κελάηδησε» όλα χαρτί και καλαμάρι. Προλαμβάνοντάς σας να ρωτήσετε από πού γνωρίζω το περιστατικό, θα σας πω ότι ο οδηγός της νταλίκας είναι Έλληνας, και μάλιστα ζει και κατάγεται από τη γενέτειρά μου. Έτσι έμαθα το συμβάν, όπως και πολλοί άλλοι στην περιοχή μου. Να αναφέρω μόνο ότι ο οδηγός έκατσε στις γερμανικές φυλακές τρία έτη.
Οι δυνάμεις καταστολής δεν μπορούν να είναι άγγελοι και να συμπεριφέρονται με ( sic) τρόπους, όταν έχουν να κάνουν με σατανάδες. Για άλλη μία φορά, δυστυχώς, εξευτελίστηκε η Ελληνική Αστυνομία, γιατί βλέπετε ότι ενεργεί, και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, υπό τις εντολές του κάθε παράφρονα που βρίσκεται στην πολιτική εξουσία. Τι και αν το ελικόπτερο της αστυνομίας πετούσε, ανήμερα της πορείας για τον Γρηγορόπουλο, επί ώρες στον Αττικό ουρανό; Τι κι αν 5000 αστυνομικοί ζώθηκαν με πολεμικές εξαρτήσεις, και κατέληξαν να παίζουν τις κουμπάρες με τους αναρχικούς; Τι και αν κάηκαν μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα; Σιγά το πράγμα ! ! ! Μύτη «παιδιού» να μην ανοίξει, και όλα τα άλλα να γίνουν στάχτη και μπούλμπερη. Κοιμηθείτε Έλληνες τον ύπνο του δικαίου, και μην παραπονεθείτε αν ένα πρωί ξυπνήσετε και δείτε ότι δεν έχετε ούτε σπίτι να μείνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών