Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2015

Φυλετικές συγκρούσεις στο ταε κβο ντο που έχουν καταλύσει όλο οι χιλιάδες λαθρομετάστες... Κίνδυνος εξέγερσης με επιττώσεις στις γύρω περιοχές υπό το βλέμμα του άθλιου Υπουργού Μετανάστευσης του ΣΥΡΙΖΑ


kos-xulo-metanastes

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η παραδοχή από το "ΒΗΜΑ" ότι οι συγκρούσεις είχαν φυλετικό υπόβαθρο είναι το μεγαλύτερο χαστούκι και αυτομαστίγωμα των διάφορων ρυπαρών δημοσιολογούντων ότι είναι διαχειρίσιμο και εφικτό το σενάριο της ενσωμάτωσης ανόμοιων ανθώπων που διαχωρίζονται de facto από εθνικά, θρησκετυικά, κοινωνικά, πολιτισμικά πιστεύω.
Γράφει ο Αντίοχος

Μεγάλα ρατσιστικά (έτσι συντρόφια;) επεισόδια μεταξύ διαφόρων εθνοτικών ομάδων λαθρομεταναστών έλαβαν χώρο εχθές αργά το βράδυ στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο, που οι Τσιπροκαμμένοι μετέτρεψαν σε «χώρο ανοιχτής φιλοξενίας» (ήτοι, όποιος θέλει μπαίνει – όποιος θέλει βγαίνει…).
Μάλιστα, τα επεισόδια έγιναν όταν ήταν στο χώρο ο σύντροφος υπουργός Μουζάλας, ο οποίος  πανικοβλήθηκε και ζήτησε την επέμβαση των ΜΑΤ.  
Από κει και πέρα, οι γνώμες για.....
τους λόγους της συμπλοκής διίστανται. Το ένα καθεστωτικό μέσο λέει πως οι λαθρομετανάστες τα είχαν… τσούξει, το άλλο ότι επρόκειτο περί αντιδράσεως των «παλιών» στον ερχομό των «νέων» από την Ειδομένη και το «Βήμα» ότι «οι προστριβές είναι εύκολο να δημιουργηθούν δεδομένου ότι υπάρχουν αντιπαλότητες σε πολλούς εξ αυτών λόγω καταγωγής, θρησκείας, πολιτικής ένταξης κ.λπ.».
Θεωρώ την τελευταία εκδοχή την πιο σοβαρή απ’ όλες, κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάς είναι ο τόπος που θα λύσουν τις διαφορές τους οι πολλές και διάφορες ομάδες από τον τρίτο κόσμο!
(ΥΓ): Με τις υγείες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών