Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2015

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΑΛΛΙΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΠΕΝ

Μπορεί η Μαρίν Λεπέν να έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί της, προσαρμόζοντας επί το τρέχων «πολιτικώς ορθόν» κάποιες θέσεις της, ελπίζοντας ότι έτσι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις στις προεδρικές εκλογές του 2017 την εκλογή της στο ύπατο αξίωμα, αλλά οι σιωνιστές ούτε ξεχνούν ούτε συγχωρούν, ακόμα κι αν περάσουν… χίλια χρόνια.

Έτσι, σε μήνυμά του, ο εκτελεστικός διευθυντής του ΚΙΣ Γαλλίας (CRIF) Robert Ejnes, έδωσε σαφές στίγμα, στρεφόμενος ανοιχτά κατά του κόμματος Λεπέν: «Η αρχή της γιορτής του Χανουκά βρήκε τη Γαλλία σοκαρισμένη από το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών. Η άνοδος του Εθνικού Μετώπου...
–παρότι αναμενόμενη- επαληθεύτηκε πλήρως. Είναι λοιπόν «αστείο» να βλέπουμε αυτό το φαινόμενο να εκτυλίσσεται τη στιγμή που οι Εβραίοι όλου του κόσμου ανάβουν τα κεριά του Χανουκά για να γιορτάσουν τη νίκη του φωτός έναντι του σκότους. Είναι η έμφυτη εμπιστοσύνη που έχουν οι Εβραίοι για το μέλλον ύστερα από 2000 χρόνια ιστορίας. Έχοντας περάσει περιόδους σκότους, τόσο στην παγκόσμια όσο και στην εθνική ιστορία, οι Εβραίοι διατηρούν τη θετική πίστη τους στο πεπρωμένο της χώρας του φωτός. Όπως και άλλοι, δεν μπορούμε να αντέξουμε να δούμε τη Γαλλία να βουτάει και πάλι στη δίνη της δημαγωγικής πολιτικής και της ξενοφοβίας. Σε ό,τι αφορά το CRIF, η θέση μας είναι ξεκάθαρη: είμαστε αποφασισμένοι να εμποδίσουμε το Εθνικό Μέτωπο».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών