Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 06, 2015

Κ. Μητσοτάκης: "Η ΝΔ είναι κόμμα χρεοκοπημένο, ανίκανων και με καμιά απήχηση στην κοινωνία"

Γράφει ο Αινείας

Ένα απέραντο τσίρκο τείνει να καταντίσει η Νέα Δημοκρατία, με πανσπερμία απόψεων και ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από στελέχη της, ανώτερα και κατώτερα για παντός είδους θέματα. Από την εξεταζόμενη δολοφονία Γρηγορόπουλου, μέχρι το θέμα των προαπαιτούμενων και την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών.

Η παραπάνω εικόνα μιζέριας και φαγωμάρας είναι ο προάγγελος της μεγάλης διάσπασης που επέρχεται μετά τις εκλογές; της 20ης Δεκεμβρίου, οπου αναμένεται οι υποψήφιοι που δε θα περάσουν στο δεύτερο γύρο να δημιουργήσουν τις δικές τους φράξιες, που νομοτελειακά με τη σειρά τους θα οδηγήσουν στη δημιουργία νέων κομμάτων εξαιτίας των τεράστιων ιδεολογικών διαφορών τους.

Το τι είναι σήμερα και τι πρεσβεύει σαν κόμμα η ΝΔ το ομολόγησε ανερυθρίαστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας ότι είναι ένα κόμμα ανίκανων, χρεοκοπημένων - αντιλήψεων και μη - που δεν έχει καμιά πιθανότατα να κυβερνήσει, ενώ έχει απαξιωθεί πλήρως από το ευρύ κοινό.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Το κόμμα δεν....
καρπώνεται το πολιτικό όφελος της απαξίωσης του κ. Τσίπρα, γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας», τόνισε ακόμη ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ, μιλώντας στο Mega.

Και συνέχισε...«Δεν πρόκειται να πάω να παραλάβω στη Συγγρού. Δεν είναι δυνατό ένα κόμμα που είναι περίπου χρεοκοπημένο, να εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα πολύ ακριβό κτίριο. Θα ζητήσω τις παραιτήσεις όλων των στελεχών του οργανωτικού από την πρώτη μέρα και θα προχωρήσω σε αλλαγές».


Υ.Γ.
Όπου φτωχός - ηθικά/πνευματικά σε αυτή την περίπτωση - και η μοίρα του. Οι τελευταίοι επιθανάτιοι ρόγχοι ακούγονται από το κόμμα της μασωνοδεξίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών