Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 06, 2015

Καίνε την Αθήνα οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος - Ζημιές εκατομμυρίων σε καταστήματα και αυτοκίνητα


Καίνε την Αθήνα οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος - Ζημιές εκατομμυρίων σε καταστήματα και αυτοκίνητα

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ μέχρι και σε μπαλκόνια πολυκατοικιών

Στο ίδιο έργο θεατές: Βροχή μολότοφ κατά αστυνομικών, φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και σπασμένα αυτοκίνητα Ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία των Εξαρχείων. Ταυτόχρονα επιτίθενται με πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που βρίσκονται παντού και....
οι οποίες απαντούν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.


Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στα Εξάρχεια, έπειτα από την ολοκλήρωση της πορείας περίπου αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την ολοκλήρωση της πορείας, που ξεκίνησε στις 18:00, ομάδα περίπου 150 αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια, ρίχνοντας μολότοφ, βάζοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.


Οι δυνάμεις των ΜΑΤ συγκεντρώθηκαν άμεσα στην περιοχή, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται και οι «αύρες» της αστυνομίας. Οι άνδρες της αστυνομίας απαντούν στη ρίψη μολότοφ από τους αντιεξουσιαστές με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.



Τα επεισόδια σημειώνονται στις οδούς Τοσίτσα και Στουρνάρη, κοντά στο Πολυτεχνείο. Οι αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να βάλουν φωτιά και σε σούπερ μάρκετ στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη. Κάποια στιγμή, μάλιστα, έριξαν μολότοφ σε περίπτερο επί της οδού Στουρνάρη, αλλά ο ιδιοκτήτης του κατάφερε να σβήσει τη φωτιά που προκλήθηκε. Παρά το γεγονός ότι οι άγνωστοι επιχείρησαν να κάψουν το περίπτερο ρίχνοντας μολότοφ αρκετές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών