Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 06, 2015

Όλο το σόι της τουρκολάγνας συριζαίας Αναγνωστοπούλου σε υπουργικά γραφεία


Όλο το σόι της τουρκολάγνας συριζαίας Αναγνωστοπούλου σε υπουργικά γραφεία

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρυσή Αυγή για να πεθάνει το ρουσφέτι. Χρυσή Αυγή για να τελειώσουμε με τη διαπλοκή και την οικογενειοκρατία.
 
Ανοσία στη λαϊκή κατακραυγή φαίνεται να αποκτούν τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που δίνουν ρεσιτάλ στον νεποτισμό και την οίηση στην εξουσία, όπως συμβαίνει με την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας Αναγνωστοπούλου, η οποία υποστηρίζει με θράσος και αδιαφορία για το κοινό αίσθημα την οικογενειοκρατία, που φαίνεται ότι αποτελεί καθολική ροπή στο κυβερνών κόμμα.
Το πρόβλημα με την Αναγνωστοπούλου δεν είναι μόνο ότι διορίστηκαν δύο ανίψια της στο δημόσιο (σε πολιτικά γραφεία υπουργών), δίδοντας άλλη διάσταση στην έννοια της “οικογενειακής αγάπης”, μέρες που είναι, αλλά ότι επιχειρεί με γελοία επιχειρήματα να υπερασπίσει τη νέα μορφή φαυλοκρατίας, που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η πολιτική πρέπει να.....
διεξάγεται με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους. Είμαι από αυτούς που λέω πάντα - και στο κόμμα μου - ότι χτυπάς τις πολιτικές, δεν χτυπάς τα πρόσωπα γιατί θα καταντήσουμε στο τέλος να βγάζουμε μαχαίρι ο ένας στον άλλον” δήλωσε ενδεικτικά (στο Μέγκα το πρωί του Σαββάτου) η υπουργός. Η Αναγνωστοπούλου κατέφυγε επίσης σε γνωστές κοινότοπες θεωρίες και αναθεματισμούς , του τύπου «γίνεται ένας απίστευτος κανιβαλισμός» και αναρωτήθηκε με περισσή υποκρισία «στο πολιτικό του γραφείο, μπορεί να πάρει κάποιος, βάση του νόμου, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι στο περιβάλλον του; Συγγενικό ή φιλικό; Είναι κακό να έχει κάποιος στο πολιτικό του γραφείο συγγενείς 3ου βαθμού; Είμαι υπόλογη που άλλος υπουργός προσέλαβε συγγενή μου;».

Υπενθυμίζεται πως από τις εκλογές του Ιανουαρίου, είχε διοριστεί στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, η 25χρονη δικηγόρος και ανιψιά της υπουργού, Ελισάβετ Σίσκου, θέση στην οποία επανατοποθετήθηκε μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου (2-10-2015).


Με άλλη απόφαση στις 6.11.2015 του υπουργού Νίκου Φίλη, διορίζεται αναδρομικά από τις 23.9.2015 στο πολιτικό της γραφείο ως αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, ο 29χρονος ανιψιός της Στέφανος Σίσκος σε θέση διοικητικού μετακλητού υπαλλήλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών