Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

Ρουσόπουλος -εκ μέρους Καραμανλή- "Η ΝΔ...τελείωσε! Θα διασπαστεί.."

Γράφει ο Αινείας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ fm, το "δεξί χέρι" του Κ. Καραμανλή, και πρώην σχολιαστής ειδήσεων του Star Channel, Θ. Ρουσόπουλος, αποκαλύπτοντας αρκετά μελλούμενα και αλήθειες σχετικά με την πολιτική ζωή της χώρας.

Ο κος. Ρουσόπουλος επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι ο "κομμουνιστής" Τσίπρας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους...φιλελεύθερους της ΝΔ που εκφράζονται από την "καραμανλική πτέρυγα", επιζητώντας τη στήριξή τους, ώστε να έχει πολύτιμες εφεδρείες σε περίπτωση δυσκολίας να ψηφιστούν μελλοντικά αιματηρά μέτρα. Γνωρίζοντας ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Καραμανλής "λύνει και δένει" στη ΝΔ και με ένα νεύμα του μπορούν να αλλάξουν πολιτική ρότα αρκετοί βουλευτές, ο κος. Τσίπρας, σύμφωνα με το "γιό του ταχυδρόμου" - που το πήγε το...γράμμα -, ανέφερε ότι «Έχουν υπάρξει μία-δύο επικοινωνίες», σχολιάζοντας στη συνέχεια ότι 'υπάρχει αλληλοεκτίμηση'.

Στη συνέχεια ο κος. Ρουσόπουλος, πέρασε στο...ζουμί των εσωκομματικών της ΝΔ, λειτουργώντας ως...
εκπρόσωπος του Καραμανλή, και υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.
«είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουμε όλοι μετά την εκλογή αρχηγού»

Ουσιαστικά προανήγγειλε δύο πράγματα. Πρώτον τη διάσπαση του κόμματος της Συγγρού και δεύτερον την...μη αναστρέψιμη πορεία του προς την πολιτική λήθη, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και έχει γίνει ένα κόμμα λαομίσητο και μη ανεκτό από τους πολίτες.
Είπε συγκεκριμένα για τη διάλυση που θα προκύψει από τη "φαγωμάρα" των υποψηφίων:

Αναφερόμενος στην...ακροτελεύταια πολιτική πράξη, πριν τον "Καιάδα" της πολιτικής που θα ριχθεί από το λαό η ΝΔ, που συνιστά η εκλογή αρχηγού είπε:
«Αυτό το κόμμα δεν κατάφερε να προοδεύσει για να βγάλει έναν αρχηγό που θα είναι ένα νέο πρόσωπο -όχι απαραίτητα σε ηλικία»

Ο Καραμανλής λοιπόν αποφάνθηκε - μέσω Ρουσόπουλου -.
Η ΝΔ είναι "τελειωμένη", όποιος και να βγει αρχηγός, με πιθανότερο σενάριο να υπάρξει διάσπαση και οι βουλευτές που επηρεάζει αν χρειαστεί θα στηρίξουν την Κυβέρνηση...Τσίπρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών