Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

«Ρατσιστική» δήλωση του βασιλιά των Ζουλού: «Οι μαύροι κατέστρεψαν ό,τι τους κληροδότησαν οι λευκοί»!


«Ρατσιστική» δήλωση του βασιλιά των Ζουλού: «Οι μαύροι κατέστρεψαν ό,τι τους κληροδότησαν οι λευκοί»!

Σε ποιον ανήκουν, άραγε, οι παρακάτω δηλώσεις; «Η Ιστορία θα αποφανθεί στο τέλος ότι οι μαύροι το μόνο που έκαναν ήταν να καταστρέψουν ό,τι τους κληροδότησαν οι λευκοί…».

Το ίδιο άτομο, αναφερόμενο στους πρώην κυβερνήτες της Νότιας Αφρικής επί «απαρτχάιντ», δήλωσε στην συνέχεια ότι «είχαν δημιουργήσει μια πανίσχυρη κυβέρνηση, μαζί με την ισχυρότερη οικονομία και στρατό σε όλη την αφρικανική Ήπειρο. Είχαν πραγματικά ένα πανίσχυρο στρατό και το νόμισμα και η οικονομία είχαν εκτοξευθεί. Αλλά μετά, ήρθε αυτό που αποκαλούμε δημοκρατία, κατά την διάρκεια του οποίου οι μαύροι κατέστρεψαν τα κέρδη του παρελθόντος. Τώρα, όμως, η οικονομία καταρρέει. Δεν θέλετε να ....
συνεχίσετε να κτίζετε αυτά που κληρονομήσατε. Θα βρείτε τους εαυτούς σας στην λάθος μεριά της Ιστορίας. Και η Ιστορία θα κρίνει στο τέλος τους μαύρους κατοίκους της Χώρας πολύ σκληρά, καθώς απέτυχαν να κτίσουν επάνω στις επιτυχίες των Αφρικάνερς».
Οι προηγηθείσες δηλώσεις είναι σίγουρο ότι θα θεωρηθούν από αρκετούς οπαδούς της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού» ως «κήρυγμα μισαλλοδοξίας», «ρατσιστικό παραλήρημα», «ξέσπασμα αμετανόητων απολογητών του ρατσιστικού καθεστώτος της Νοτίου Αφρικής» κ.τ.λ.
Το… πρόβλημα, όμως, έγκειται στο ότι η ταυτότητα του ατόμου που έκανε τις παραπάνω δηλώσεις δεν ανήκει σε κάποιον εκπρόσωπο της Λευκής μειοψηφίας της Νοτίου Αφρικής ή σε κάποιον αμετανόητο σκληροπυρηνικό Αφρικάνερ, αλλά στον βασιλιά της φυλής των Ζουλού Goodwill Zwelithini, ο οποίος μιλώντας σε καθιερωμένη τελετή για να τιμηθεί η 44η επέτειος από την εγκατάσταση στον θρόνο, είπε (ευρισκόμενος στη Nongoma της επαρχίας KwaZulu - Napal) ότι η Νότιος Αφρική οικονομικά, στρατιωτικά και κοινωνικά ήταν καλύτερη κάτω από την ηγεσία των Λευκών Αφρικάνερς.
Ανεξαρτήτως, λοιπόν, της γνώμης που έχει ο οποιοσδήποτε για τα έργα και τις ημέρες της Νοτίου Αφρικής, όταν οι Λευκοί είχαν τον έλεγχο της Χώρας, η φυλετική ταυτότητα αυτού που προέβη στις δηλώσεις που παραθέσαμε είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε αμηχανία και εκνευρισμό τους ευέξαπτους «αντιρατσιστές». Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν και ως «ρατσιστή» τον ηγέτη των Ζουλού
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών