Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

Ο Σύριζα διαλύει τον θεσμό της οικογένειας: Θέμα χρόνου το νομοσχέδιο για υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια


Ο Σύριζα διαλύει τον θεσμό της οικογένειας: Θέμα χρόνου το νομοσχέδιο για υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Όσοι βιάστηκαν να ανακουφιστούν, θεωρώντας ότι η τεκνοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί και το μόνο το οποίο θα περάσει από την Βουλή θα είναι το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, θα πρέπει να αναθεωρήσουν τον καθησυχασμό τους.
Οι δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ήταν πραγματικά αποκαλυπτικές: «Το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης δεν αφορά την τεκνοθεσία. Αυτό δεν σημαίνει ότι η πολιτεία εκφράστηκε και την αποδοκιμάζει. Είναι ένα θέμα που εξετάζουμε, όπως και αυτό που....
αφορά την ταυτότητα του φύλου, και ταυτόχρονα θα έρθουν στη Βουλή όταν εξεταστούν».
Με απλά λόγια, η τεκνοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι κάτι που δεν αφορά το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Επί του παρόντος, θα περάσει το σύμφωνο συμβίωσης και το επόμενο βήμα θα είναι η τεκνοθεσία και η αναγνώριση ταυτότητας φύλου στους ομοφυλόφιλους. Αφού, λοιπόν, «ξεμπερδέψουν» με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα περάσουν αργότερα στην υλοποίηση των επόμενων στόχων τους με αντίστοιχα νομοσχέδια.
Ακολουθείται, δηλαδή, η λενινιστική γραμμή του «ένα βήμα πίσω, δύο βήματα εμπρός». Ηθελημένα η κυβέρνηση δεν έβαλε τώρα προς ψήφιση, μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης, την τεκνοθεσία παιδιών, αλλά και την αναγνώριση φύλου. Θα το κάνει σε άλλη χρονική στιγμή, αφήνοντας τους αφελείς αστούς στις απατηλές ψευδαισθήσεις τους περί «υποχώρησης» του ΣΥΡΙΖΑ στα συγκεκριμένα ζητήματα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών