Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2016

Και αυτός τώρα είναι Υπουργός...Μετανάστευσης: "Στείλαμε πίσω 130 λαθρομετανάστες, και μας ήρθαν 30.000"...Μόνο στο Ελλαδιστάν!


Κυβέρνηση για γέλια και κλάματα - Μουζάλας: Επαναπροωθήσαμε 130 λαθρομετανάστες στην τουρκία και μας έστειλαν πίσω 30.000!

Την σκληρή πραγματικότητα μίας κυβέρνησης παρωδίας αποτύπωσε με τις δηλώσεις του στην Deutsche Welle ο υπουργός λαθρομεταναστών του Σύριζα και πούρος αντιχρυσαυγίτης, Γιάννης Μουζάλας. Δεν θα σταθούμε στους διθύραμβους που αφιέρωσε για άλλη μία φορά ο υπουργός του Σύριζα για την Μέρκελ. Αυτά μέχρι και η Μέρκελ τα έχει συνηθίσει ακόμα και από τον πρωθυπουργό και έτσι δεν προκαλούν πλέον έκπληξη.
Σε ένα άλλο σημείο της συνεντεύξεώς του ο Μουζάλας, ο οποίος αρνείται να απαντήσει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, προφανώς για να μην παραδεχτεί την ανικανότητά του, σημειώνει:
«Κάναμε τις τελευταίες 15 ημέρες 130 επαναπροωθήσεις στην Τουρκία. Στο ίδιο διάστημα έχουν έρθει από την Τουρκία 30.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες. Η αναλογία αυτή οδηγεί σε.....
αδιέξοδο. Θα πρέπει η Ευρώπη να δραστηριοποιηθεί ώστε οι επιστροφές να γίνονται γρήγορα και σε μεγάλους αριθμούς».
Η όλη υπόθεση, βεβαίως, μας θυμίζει τους 16 ολόκληρους λαθρομετανάστες που παρέλαβε το Λουξεμβούργο για να επιδείξει την «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη», την ώρα που στην Πατρίδα μας καθημερινά καταφτάνουν χιλιάδες. Υπάρχει, όμως, και το πολύ χειρότερο: Ο Τσίπρας δεν ήταν που χειροκροτούσε για την χρηματοδότηση της τουρκίας, προκειμένου να περιορίσει τα κύματα των λαθρομεταναστών;
Αυτά είναι τα κωμικά στοιχεία της όλης είδησης. Το τραγικό, όμως, είναι άλλο και παρότι προφανές δεν φαίνεται στους πολλούς. Ο Μουζάλας, που τόσο ευθαρσώς παραδέχεται ότι η χώρα είναι έρμαιο των λαθρομεταναστών, είναι υπουργός της κυβέρνησης και όλα αυτά συμβαίνουν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών