Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2016

Όταν τα social media γίνονται όργανα των Σιωνιστών για να προπαγναδίσουν συνθήματα όπως "refugees welcome"

2_-_1_11_-71933
Τα εντυπωσιακά ευρήματα του Vladimir Shalak, ρώσου επιστήμονα, μέλους της Ρώσικης Ακαδημίας Επιστημών, μελετητή περιεχομένων διαδικτύου και δημιουργού προγράμματος (Scai4Twi) ανάλυσης περιεχομένων του Twitter, για τον εποικισμό της Ευρώπης.

Ο Shalak ανέλυσε το περιεχόμενο περισσότερων από 19000 tweets με θέμα σχετικό με #refugees, #welcomerefugees χωρίς να λάβει υπόψη του τα retweets κατά την διάρκεια του Αυγούστου και Σεπτεμβρίου του 2015.
Ένα από τα πρώτα του ευρήματα ήταν ότι τα tweets ανέφεραν θετικά σχόλια για την  Γερμανία και την φιλοξενία της, εύρημα απολύτως φυσιολογικό.
Το παράδοξο όμως προέκυψε όταν...
ανέλυσε την γεωγραφική προέλευση των σχετικών tweets προσθέτοντας αναζήτηση προέλευσης της χώρας του tweet.
Από τα tweets που καλωσόριζαν τους  πρόσφυγες στην Γερμανία μόνο το 6,4% είχε προέλευση την Γερμανία! Περίπου το 50% των tweets που καλωσόριζαν είχε προέλευση την Αγγλία, Αμερική και Αυστραλία!
Περαιτέρω ανάλυση οδήγησε σε ακόμα πιο εντυπωσιακά ευρήματα. Ο Shalak ανακάλυψε ότι ολόκληρος στρατός από bots συγχρονισμένα, κυρίως από Αμερική έστελνε μηνύματα με το ίδιο περιεχόμενο την ίδια μέρα και ώρα. Η μέθοδος αυτή ονομάζεται ‘hit the fan’.
Το tweet που χρησιμοποίησαν τον μεγαλύτερο αριθμό bots ήταν με θεματολογία  πανό για το καλωσόρισμα προσφύγων,  που αναρτήθηκαν δήθεν αυθορμήτως, σε γήπεδα της Ευρώπης και κυρίως της Γερμανίας. Τα bots που συγχρονισμένα δημοσίευσαν, προώθησαν, αναπαρήγαν το εν λόγω tweet ήταν 95 τον αριθμό και είχαν έδρα το Τέξας των ΗΠΑ!
Το tweet σύμφωνα με την μελέτη έγινε viral την 1η Σεπτεμβρίου στις 7:29μμ. Τα bots ανήκουν στην εταιρία, Media for Social and Cultural Impact, Dallas, Texas, USA.
Να θυμίσω ότι αντίστοιχο πανό και φωτογραφική κάλυψη του γεγονότος έγινε και στην Ελλάδα.
Η έρευνα του Shalak συνεχίζεται γιατί προφανώς αποκαλύπτεται μία ψυχολογική επιχείρηση επηρεασμού της κοινής γνώμης.
ΥΓ Σύνοψη και ελεύθερη μετάφραση, δική μου, από την κάτωθι πηγή.
Έως τη Νίκη!
Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών