Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2016

Του.....Κούλη γίνεται στις δημοσκοπήσεις...Όπου να'ναι τον χρίζουμε "πλανητάρχη"


Οι “εταίρες” δημοσκοπήσεων το... βιολί τους: Κούλης Μητσοτάκης για πλανητάρχης!

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η επιστροφή της ΝΔ στην αγκαλιά του μητσοτακέικου και οι παπατζήδες δημοσκόποι ήταν ήδη έτοιμοι να ξεφουρνίσουν τα παραμύθια τους στον κοιμισμένο λαό. Και μπορεί ο Τσίπρας να είναι το πιο άθλιο φερέφωνο της διεθνούς τοκογλυφίας και ο Σύριζα να έχει αναγάγει την οικογενειοκρατία σε ολυμπιακό άθλημα... πώς μπορεί όμως να δώσει απάντηση στην ξενοκρατία και οικογενειοκρατία ο Νο1 άνθρωπος της Siemens που εκλέγεται βουλευτής μόνο λόγω οικογενειακής καταγωγής;
Σε συνέχεια του έργου του Σαββατοκύριακου με τις... αξιόπιστες δημοσκοπήσεις της Alco και της Metron Analysis, οι οποίες έσπευσαν να.....
δώσουν προβάδισμα στον νεοκλεγέντα Κούλη, ήρθε χθες η δημοσκόπηση της Pulse για το Action 24, η οποία αποθέωσε τον άνθρωπο της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.
Η εν λόγω δημοσκόπηση μόλις μια εβδομάδα μετά την εκλογή του λατρεμένου των νταβατζήδων στο τιμόνι της ψευτοδεξιάς, εμφανίζει την ΝΔ 4 μονάδες μπροστά από τον Σύριζα και τον Κούλη καταλληλότερο για πρωθυπουργό!
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:

ΝΔ 28%
ΣΥΡΙΖΑ 24%,
Χρυσή Αυγή 5,5%
ΚΚΕ 5,5%
Πασόκ 4,5%
Λαϊκή Ενότητα 3%
Ένωση Κεντρώων 2,5%
Ποτάμι 2%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%.
Το πιο... συγκλονιστικό όμως είναι ότι ο αγαπημένος της Siemens προηγείται ήδη με 27% έναντι 25% στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός! Έτσι χτίζουν προφίλ στα "πουλέν" τους οι νταβατζήδες.
Πράγματι ο ακραίος νεοφιλελεύθερος θιασώτης του Μνημονίου Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να προωθήσει το οριστικό ξεπούλημα της Ελλάδος.
Μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης και γνήσια αντιμνημονιακή παραμένει η Χρυσή Αυγή!
ΥΓ: Αλήθεια, το κανάλι Action-24 τι σχέση διατηρεί με τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο, που πανηγυρίζει φανατικά για την εκλογή του Κούλη;
ΥΓ2: 5 μέρες πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου η έγκυρη Pulse έδινε την Νδ μπροστά από τον Σύριζα. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά η ψευτοδεξιά καταποντίστηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών