Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016

Ωμή παραδοχή μουσουλμάνου "πρόσφυγα": "Ήρθαμε να κάνουμε την άπιστη Ευρώπη...Ισλάμ" 2 ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
 
Σε ένα βίντεο από το κανάλι Arabic TV, στην εκπομπή Al Mayadeen, προβάλλεται ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλεί ένας μουσουλμάνος για τις φιλοδοξίες των μεταναστών που η Γερμανία είναι ο κύριος προορισμός τους. Μια πλειοψηφία από αυτούς υποστηρίζει ότι ήρθε για να ξέφυγει από τον πόλεμο, ανάμεσα τους όμως υπάρχουν και κάποιοι που έχουν άλλους… «λόγους» και άλλους «στόχους».
Ο μουσουλμάνος αυτός περιγράφει στο βίντεο πολύ χαρακτηριστικά τα εξής για να περνούμε και εμείς και κάποια “μαθήματα’ :
«Ο κύρος στόχος μου που έφυγα από τη Συρία είναι για να οδηγήσω τους απίστους Ευρωπαίους στην αποδοχή του Ισλάμ. Αν η ευχή μου πραγματοποιηθεί, μετά χαράς θα παραιτηθώ από....
όλο τον κόσμο. Για αυτόν το σκοπό δεν θα πουλούσα μόνο τη Συρία, αλλά ακόμα και τους γονείς μου, οι οποίοι είναι πιο πολύτιμοι για μένα από ότι η Συρία. Ορκίζομαι στον Αλλάχ ότι ήρθα εδώ μόνο για αυτόν τον μοναδικό στόχο. Αλλά αυτή θα είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά για εμένα. Και γι’ αυτόν το λόγο έχω συναντηθεί με μερικούς άντρες και γυναίκες οι οποίοι θέλουν να μάθουν παραπάνω για το Ισλάμ.
Έχω παρατηρήσει ότι είναι περίεργοι και πρόθυμοι να έρθουν σε επαφή-γνωριμία με το Ισλάμ μέσω εμάς. Αν κάποιος μεταστρεφόταν στο Ισλάμ μέσω εμού, τον οποίο θα δίδασκα έτσι ώστε σαν αντάλλαγμα να μπορούσε να φέρει και άλλους στο Ισλάμ, τότε θα ήμουν κάποιος ο οποίος έλαβε ένα δόγμα και το πέρασε στους άλλους. Και όταν θα μεταστραφεί στο Ισλάμ για να εξισλαμίσει και άλλους, τότε θα επιβραβευτώ για τη δική μου και για τη δική του τη δουλειά. Θέλω μόνο να πάω επάνω (στον Παράδεισο).»
Με λίγα λόγια ο κύριος σκοπός είναι να εξισλαμιστεί η άπιστη Ευρώπη και αυτό το έργο το έχουν αναλάβει σε μεγάλο μέρος αυτοί οι «δυστυχισμένοι» λαθρομετανάστες που έρχονται κατά χιλιάδες από την ανατολή και από τον νότο.
Στο δεύτερο πιο χαρακτηριστικό βίντεο που αποκαλύπτει και τα πραγματικά τους αισθήματα, βλέπουμε έναν άντρα από μια ομάδα μουσουλμάνων οι οποίοι περιφέρονταν γύρω από ένα κοιμητήριο στην περιοχή Κανγκάσαλα της Φιλανδίας τον Δεκέμβριο του 2015, κοροϊδεύοντας τους χριστιανούς καθώς και τους Φιλανδούς που είναι θαμμένοι εκεί, προκαλώντας έντονα συναισθήματα από την πλευρά των Φιλανδών.
Η μουσουλμανική ειρωνεία εδώ σε όλο της το μεγαλείο! Μεταξύ άλλων ο άντρας που φαίνεται στο βίντεο απαγγέλει στίχους από το Κοράνι, προσποιούμενος ότι θρηνεί για τους νεκρούς και κάνει και ένα κοροϊδευτικό σημείο του σταυρού. Καθ’ όλη τη διάρκεια οι σύντροφοί του γελούσαν και κινηματογραφούσαν την πράξη. Οι ίδιοι ανέβασαν αυτό το ειρωνικά για τον χριστιανισμό της Ευρώπης βίντεο στο Facebook, το οποίο μετά διαδόθηκε πολύ γρήγορα ακόμα και ανάμεσα στους Φιλανδούς οι οποίοι αντέδρασαν με αηδία για την ασέβεια που έδειξαν οι «πρόσφυγες».
Συμπέρασμα : Ποια πράξη δεν  είναι πολύ χυδαία γι αυτούς τους μουσουλμάνους;
Δολοφονούν παιδιά με σύνδρομο Down.
Δολοφονούν σκυλιά.
Βάζουν ανθρώπους σε κλουβιά και τους βάζουν φωτιά.
Κοροϊδεύουν τους «άπιστους» νεκρούς και στη συνέχεια το βιντεοσκοπούν και το ανεβάζουν στο Youtube περήφανοι για τα κατορθώματά τους.
Τέτοιου είδους άνθρωποι τους εγκαθιστούν στην καρδιά της Ευρώπης και όχι μόνο.
Αύριο θα θερίσουμε τους κεραυνούς αφού σπέρνουμε μόνοι μας τις θύελλες γιατί το Ισλάμ δεν αστειεύεται όταν έχει να κάνει με απίστους είτε αυτοί είναι προοδευτικοί και άθεοι, (αν νομίζουν αυτοί ότι θα γλυτώσουν είναι οικτρά γελασμένοι γιατί αυτοί θα πληρώσουν πιο οδυνηρά την “προοδευτική» τους αθεΐα), είτε είναι πραγματικά χριστιανοί πιστοί.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών