Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016

Οι καιροί είναι δικοί μας


Ένας νέος χρόνος ήλθε και οι συνθήκες μέσα στις οποίες καλείται το λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα να δώσει τον Αγώνα του είναι απόλυτα εχθρικές.

Ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ συνεχίζεται και λαμβάνει ολοένα και περισσότερο μεγαλύτερες διαστάσεις. Ταυτόχρονα μία δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη με κατηγορουμένους μεταξύ άλλων όλους τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μία δίκη, η οποία έχει καθυστερήσει σε τέτοιο σημείο ώστε να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την καθυστέρηση αυτή. Οι τελευταίοι που ευθύνονται γιατί δεν έχει τελειώσει από πλευράς δικαστικής αυτή η υπόθεση είμαστε εμείς, αφού δεν είχαμε την οποιαδήποτε δυνατότητα να καθορίσουμε τις εξελίξεις. Η δίκη αυτή δίνει την ευκαιρία σε κάθε τελειωμένο ορφανό του Μαρξ να λέει ότι είμαστε υπόδικοι, μη αναγνωρίζοντας σε εκλεγμένους βουλευτές με την ψήφο του λαού το τεκμήριο της αθωότητας.
Την ίδια στιγμή οι συγκεντρώσεις μας αντιμετωπίζουν μόνιμα αντισυγκεντρώσεις μιας χούφτας παρακρατικών, οι οποίοι δρουν ολοφάνερα και χωρίς να κρατούν καν τα προσχήματα με την προστασία της αστυνομίας. Στήνουν αντισυγκεντρώσεις με...
την συνοδεία των ΜΑΤ οι οργισμένοι αντιφασίστες, που θέλουν να μας κρεμάσουν…
Ό,τι και να κάνουν όμως δεν μπόρεσαν να μας σταματήσουν και δεν θα μας σταματήσουν. Από τις φυλακές τον Ιανουάριο και με περιοριστικούς όρους τον Σεπτέμβριο δώσαμε δύο εκλογικές μάχες και αναδειχθήκαμε σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! Όσο γι’ αυτούς που θεωρούν… αποτυχία(!) το 7% ας κοιτάξουν την πολιτική ανυπαρξία στην οποία ευρίσκονται και ύστερα να κρίνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία έχει στην πράξη αποδείξει ότι είναι μια σταθερή πολιτική δύναμη, αφού σε 4 συνεχείς εθνικές εκλογές εξέλεξε βουλευτές. Θυμίζουμε ότι τόσο το κόμμα του Σαμαρά όσο και το κόμμα του Τσοβόλα κατόρθωσαν να εκλέξουν μόνο μία φορά βουλευτές και ύστερα έσβησαν.
Φυσικά και η όποια μελλοντική άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξαρτάται απόλυτα από το τι θα συμβεί στα δύο πρώτα κόμματα, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία. Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ μοιραία θα αντιμετωπίσει την φθορά, αφού δεδομένη θα είναι δυστυχώς για την χώρα η οικονομική του αποτυχία και επί πλέον είναι αστείο ακόμη και το να σκεφτεί κανείς ότι το 35,5% που τον ψήφισε τον Σεπτέμβριο είναι κομμουνιστές.
Όσο για την Νέα Δημοκρατία τα πράγματα είναι χειρότερα. Δεν έχει εκ των πραγμάτων λόγω δεσμεύσεων του μνημονίου δυνατότητα άλλης πολιτικής. Όλοι αυτοί δε, οι οποίοι μιλάνε για… σκληρή αντιπολίτευση, όπως ο Μητσοτάκης εν όψει των εσωκομματικών εκλογών, θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί στις 14 Αυγούστου του 2015 υπερψήφισαν το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί πρόσφατα ο ίδιος ο Μητσοτάκης ψήφισε υπέρ του “συμφώνου συμβίωσης”;  Έτσι θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση;
Οι πολιτικές συνθήκες, λοιπόν, μέσα στις οποίες θα πορευτεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ταυτόχρονα ευμενείς και δυσμενείς. Ευμενείς γιατί το πολιτικό σύστημα και αναφέρομαι στην Ν.Δ. και στον ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει. Δυσμενείς γιατί πορεύεται μέσα σε αντιδημοκρατικές συνθήκες, δεχόμενη συνεχείς πιέσεις, πολιτική τρομοκρατία και αποκλεισμό. Όμως όπως ξεπεράσαμε τα προηγούμενα τρία σκληρά χρόνια αυτήν την τυραννία, έτσι θα την ξεπεράσουμε και τώρα με περισσότερο αγώνα, μεγαλύτερη προσπάθεια, με πνεύμα θυσίας, πιστοί στο καθήκον μας για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία! Οι καιροί είναι δικοί μας, είτε το θέλουν, είτε όχι.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, εύχομαι σε όλους σας το έτος 2016 να είναι ευτυχές για εσάς και τις οικογένειές σας και σας καλώ σε αγωνιστική εγρήγορση. Η ώρα μας έρχεται αρκεί να το πιστέψουμε, αρκεί να αγωνιστούμε προς την κατεύθυνση αυτή. Ο αγώνας για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού θα συνεχιστεί και το έτος 2016 εναντίον όλων, ενάντια στην ξενοκρατία που δυναστεύει την Πατρίδα μας.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών