Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016

Ολοταχώς προς την προδοσία: Προωθείται η εκχώρηση του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς


Ολοταχώς προς την προδοσία: Προωθείται η εκχώρηση του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς

Γράφει ο Αντίοχος

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα ο Αλί Αχμέτι, επικεφαλής του αλβανικού κόμματος DUI που αποτελεί τον κυβερνητικό εταίρο του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι. Ο Αχμέτι συνοδεύεται από τον Φατμίρ Μπεσίμι, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και αρμόδιο για ευρωπαϊκά θέματα καθώς και άλλους αξιωματούχους των Αλβανοφώνων, κατόπιν πρόσκλησης του υπουργού Εξωτερικών Κοτζιά.
Σύμφωνα με καθεστωτικές πηγές –αλλά και με την κοινή λογική- η επίσκεψη έχει να κάνει με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από....
λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί την Αθήνα ο Σκοπιανός Υπ.Εξ. Πόποσκι, προφανώς για το ίδιο ζήτημα.
Σας υπενθυμίζουμε, ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει άρθρο του ανταποκριτή του συγκροτήματος Αλαφούζου στις ΗΠΑ (άρα και καλά πληροφορημένου) Αθανασίου Έλλις, που υποστήριζε εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπάρχει αμερικανικό σχέδιο, η υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα αναλάβει μετά την παραίτηση Γκρούεφσκι (θα γίνει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, ενόψει των εκλογών του Απριλίου), να αποδεχθεί «συμβιβαστική λύση» στο θέμα του ονόματος (περιέχουσα φυσικά τον όρο «Μακεδονία» – ο Έλλις αναφέρει το «Βόρειος Μακεδονία»), την οποία μετά θα «αναγκασθεί» να αποδεχθεί και ο Γκρούεφσκι, που αναμένεται να είναι ο νικητής των εκλογών.
Και εν συνεχεία, το προσεχές καλοκαίρι στη Βαρσοβία, όπου θα διεξαχθεί η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, να εισέλθουν τα Σκόπια στην Συμμαχία ως «Βόρειος Μακεδονία»!
Με λίγα λόγια, «ψήνεται» η εκχώρηση του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».
Αλλά αυτό εμείς οι Έλληνες εθνικιστές, με τη βοήθεια του Θεού και την υποστήριξη του ελληνικού λαού, δεν θα το επιτρέψουμε!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών