Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2016

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Μόνο η Χρυσή Αυγή τιμά με συνέπεια επί 20 χρόνια τους Ήρωες των Ιμίων


Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Μόνο η Χρυσή Αυγή τιμά με συνέπεια επί 20 χρόνια τους Ήρωες των Ιμίων

Τρανή απόδειξη του ότι μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θυμάται τι έγινε εκείνη την τραγική νύχτα του Ιανουαρίου στα Ίμια και τιμά την μνήμη των τριών νεκρών του Πολεμικού Ναυτικού, αποτελεί το παρακάτω σχόλιο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:
«Πλησιάζει η επέτειος για τα Ίμια – φέτος συμπληρώνονται 20 ολόκληρα χρόνια από εκείνη την εθνική τραγωδία -, μα πλην της Χρυσής Αυγής άλλο κόμμα να προγραμματίζει μία εκδήλωση δεν ακούω. Γιατί; Τους αξιωματικούς τους χρειαζόμαστε μόνο για τα ψηφαλάκια;».
Για την ακρίβεια, όλα αυτά τα 20 χρόνια ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν αυτή που διοργάνωνε εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο των Ιμίων. Το ίδιο, άλλωστε, θα συμβεί και φέτος. Ας μην αναρωτιέται, λοιπόν, ο....
σχολιαστής της «Δημοκρατίας» για την απαράδεκτη στάση των άλλων κομμάτων. Εξάλλου, τι θα μπορούσαν να πουν και να κάνουν;
Το ΠΑΣΟΚ είναι ο φυσικός αυτουργός εκείνης της εθνικής προδοσίας. Η ΝΔ αποτελεί συνένοχο, καθώς συγκάλυψε το έγκλημα για λόγους υποτίθεται «εθνικού συμφέροντος». Όσο για την αριστερά, σ΄όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις της, έχει παγιωμένη την αντίληψη ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του».
Επομένως, πέρα από την αισχρή ψηφοθηρία των συστημικών κομμάτων, η Αλήθεια επιβάλλει να ειπωθεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη που τιμά την Ιστορία του Τόπου, παντού και πάντοτε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών