Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2016

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον αγώνα των Ελλήνων αγροτών - Ηλιόπουλος και Μίχος μαζί τους στα μπλόκα



Δυναμική παρουσία της Τ.Ο Μαγνησίας στις κινητοποιήσεις των αγροτών με επικεφαλής το Συναγωνιστή και βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Σε κλίμα αγαστής επικοινωνίας και εποικοδομητικών συζητήσεων, κατανοώντας στην ουσία και οι ίδιοι ότι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή συντάσσεται πλήρως στη μάχη διεκδικήσεως των δίκαιων αιτημάτων τους, η Τ.Ο Μαγνησίας συμμετέχει ενεργώς στις κινητοποιήσεις τους όλο αυτό το διάστημα. Στις 24 Ιανουαρίου ο Π. Ηλιόπουλος, με μέλη της Τ.Ο Μαγνησίας παρευρέθη και μίλησε στη συνέλευση αγροτών Πηλίου στο...
«Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς» για τις τρέχουσες εξελίξεις, ενώ αμέσως μετά μετέβη στο μπλόκο των Μικροθηβών, όπου ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους τους.



Για άλλη μια φορά ο Συναγωνιστής τόνισε ότι προμετωπίδα της δύσκολης προσπάθειάς τους πρέπει να είναι η Ελληνική Σημαία και μόνο, δείχνοντας έτσι ότι γνωστοί κρατικοδίαιτοι, συνδικαλιστές, καιροσκόποι είναι ανεπιθύμητοι.



Ο Νίκος Μίχος στο αγροτικό μπλόκο στο Κάστρο Βοιωτίας



"Από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, όσοι απασχολούνται στον πρωτογενή τομέα βρίσκονται σε θέσεις μάχης. Δεν θα τους αφήσουμε να μετατρέψουν τους γεωργούς σε κολίγους στην ίδια τους τη γη και τους κτηνοτρόφους σε μισθωτούς βοσκούς των ίδιων τους των κοπαδιών!", δήλωσε ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, αγρότης και ο ίδιος, στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί.



Την Κυριακή, ο βουλευτής Ευβοίας βρέθηκε στο μπλόκο των αγροτών στην εθνική οδό στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, όπου συζήτησε με τους αγρότες, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στον δίκαιο αγώνα τους. Οι βουλευτές μας είναι οι μόνοι που γίνονται ενθέρμως δεκτοί στις κινητοποιήσεις, με τους αγρότες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, να εκτιμούν την ειλικρίνεια και τη σταθερή συνέπεια του Κινήματός μας, σε αντίθεση με το σύνολο των μνημονιακών κομμάτων.



Το μήνυμα που απηύθηνε, εκ μέρους της Χρυσής Αυγής, ο συναγωνιστής Μίχος στους Έλληνες αγρότες: "Πάνω απ' όλα να μείνετε ενωμένοι μέχρι τέλους και να μην αφήσετε να καπηλευτούν τον δίκαιο αγώνα σας τα διάφορα σωματεία που ελέγχονται από τα συστημικά κόμματα.
Οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε υπέρ του μαζικού και ακηδεμόνευτου κινήματος των γεωργών, των κτηνοτρόφων, των ψαράδων και όλων των απασχολούμενων στην πρωτογενή παραγωγή. Μόνο έτσι θα σωθεί η Πατρίδα και δε θα γίνουν βορά των διεθνών τοκογλύφων τα χωράφια, τα βοσκοτόπια και οι κόποι μας."

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις εντείνονται και έχουν την πλήρη στήριξη της Χρυσής Αυγής!

 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών