Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2016

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

photoshop1

Είναι επόμενο και αναμενόμενο, αυτός που στηρίζει όλη την ύπαρξή του σ’  ένα γενικευμένο ψέμα να υπεκφεύγει εντέχνως τη στιγμή που θα πρέπει να απολογηθεί για το έργο του. Στην περίπτωση όμως του κυρίου Τσίπρα, δεν υπάρχουν πλέον άλλα ψέματα για να προβάλει, προσπαθώντας να ωραιοποιήσει το τρισάθλιο τοπίο. Τι λοιπόν του μένει να πράξει προκειμένου να αναβάλει –διότι να αποφύγει είναι πλέον αδύνατο- την επερχόμενη διαπόμπευση;;;
Αφού το έργο τόσο αυτού, όσο και του κυβερνητικού σχήματος του οποίου ηγείται, τις τελευταίες 365 ημέρες δεν είναι απλά «μια τρύπα στο νερό», μια συνεχής υπαναχώρηση και αναίρεση των...
προεκλογικών ομιλιών και υποσχέσεων, αλλά είναι και συνυφασμένο με την απόλυτη καταστροφή  στερούμενο στρατηγικής οικονομικής ανάπτυξης, ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και βελτίωσης του επιπέδου διαβίωσης των Πολιτών. Επίσης ευθύνεται για την κατάργηση των συνόρων και τον υποβιβασμό και τη μετατροπή της πρωτεύουσας σε τριτοκοσμικό χωριό, με τις χιλιάδες λαθρομετανάστες ξαπλωμένους στις πλατείες και στους δρόμους. Άλλα ψέματα πλέον δεν χωρούν. Ότι ψεύδος θα μπορούσε να υπάρξει, ο αγαπητός Αλέξης το εξάντλησε στις 365 ημέρες της βασιλείας του.
Έλα όμως που έπρεπε κάτι να πει, κάτι να προβάλει προκειμένου να αποφύγει τυχούσα εσωκομματική κριτική και απόρριψη.
Κρύβοντας λοιπόν τον πανικό του ο μεγαλύτερος ίσως ψεύτης και υποκριτής που πέρασε ποτέ από τον πρωθυπουργικό θρόνο, επιδόθηκε στις γνωστές κενές περιεχομένου μεγαλοστομίες του για τις ιστορικές στιγμές που γράφει ο ΣΥΡΙΖΑ την ίδια στιγμή που οι αγρότες έχουν καταλάβει τις κεντρικές αρτηρίες της Χώρας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες διαδηλώνουν κρεμώντας τις γραβάτες τους και οι λαθρομετανάστες στοιβάζονται στους σταθμούς του ΗΣΑΠ και Πεδίο του Άρεως.
Επίσης προχώρησε σε απειλές και κατηγορίες, εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων κατηγορώντας τους για τη διαπλοκή, τα συμφέροντα και το παλιό κατεστημένο, την ίδια στιγμή που ένα παλιόπαιδο που τον έχρισε επικεφαλή της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, διορίζει προκλητικά όλο του το σόι ακόμη και τη «γκόμενα» του, θεωρώντας ότι το κράτος και η Πολιτεία αποτελούν προσωπικό του τσιφλίκι, επειδή ο παππούς του πριν επτά δεκαετίες ήταν αριστερός.
Είναι πλέον πασιφανές, ότι o άνθρωπος έχει ανάγει τη θρασύτητα σε επιστήμη, εμπαίζει και υποτιμά τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου Λαού και δημιουργεί μια «Αυλή» και ένα καθεστώς ευνοιοκρατίας, που το ανάλογο των σαράντα ετών μεταπολίτευσης ωχριά εμπρός του.
Αυτός και η κλίκα του, είναι ότι χειρότερο πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και η αναισχυντία τους ξεπερνά ακόμη και αυτή της οικογενείας Παπανδρέου, των Σημίτηδων και των Σαμαράδων.
Με άλλα λόγια εχθές μαζεύτηκαν οι ανίκανοι, οι ανεύθυνοι και οι εθνομηδενιστές για να εορτάσουν ένα έτος καταστροφής και ερήμωσης της Χώρας.
Αλλά ότι πλέον και να πράξουν, όσο και να προσπαθήσουν να καλύψουν την αθλιότητα και το δοσιλογισμό τους, οι μέρες αυτής της κυβέρνησης, έχουν  περάσει σε αντίστροφη μέτρηση και για να μπορέσουν να κρατηθούν πάνω στις καρεκλίτσες τους, πρέπει να δωροδοκήσουν και να προσφέρουν τίτλους και ανταλλάγματα σε κάθε κοινοβουλευτικό τυχοδιώκτη και πολιτική καρικατούρα τύπου Λεβέντη, προκειμένου να τους ενισχύσουν προσχωρώντας στις τάξεις τους.
Αλλά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον ή όπως είπε ο αντιπαθέστατος κύριος Σταύρος Θεοδωράκης, ίσως κρίνοντας εξ ιδίων, ο ψεύτης και ο κλέπτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών