Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2016

Τα 300 εκ. που λείπουν από τις συντάξεις, τα δώσανε στους λαθρομετανάστες!! Να τους χαίρεστε Έλληνες...Παππού - Γιαγιά είστε ευχαριστημένοι τώρα:!

tsipras_lathro__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φάτε..."ανθρωπισμό" και...φρέψτε...βιαστές και νταβατζήδες τώρα, νεοέλληνες.
 

Έκθεση για τις οικονομικές συνέπειες από την αύξηση των μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη εξέδωσε και ανήρτησε στην ιστοσελίδα του (The Refugee Surge in Europe: Economic Challenges) το ΔΝΤ.
Σύμφωνα, λοιπόν, μ’ αυτήν το δημοσιονομικό κόστος των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών της Ελλάδος για το 2015 (που αφορούν μόνο τα «Κέντρα Φιλοξενίας», την τροφή και την υγειονομική περίθαλψη) έφτασε τα....
300 εκατομμύρια ευρώ, ή το 0,17 του ΑΕΠ της χώρας!
Η έκθεση δεν κάνει εκτίμηση του κόστους για το 2016, για καμία χώρα της Ευρώπης αλλά σημειώνει με νόημα, ότι «το βραχυπρόθεσμο κόστος για τη φροντίδα των αιτούντων άσυλο μπορεί να είναι σημαντικό σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες» (στις οποίες σιγουρότατα συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα…).
Ποιος πλήρωσε το… μάρμαρο; Σύμφωνα πάντα με την έκθεση του ΔΝΤ, «μόνο ένα μικρό μέρος του άμεσου δημοσιονομικού κόστους καλύπτεται από τον προϋπολογισμό της ΕΕ». Άρα, τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός, δια της φορολογίας!
Θα σας ρωτάγαμε πόσα σχολεία, νοσοκομεία κ.λπ. έργα που έχει ανάγκη η χώρα θα μπορούσαν να φτιαχτούν μ’ αυτά τα λεφτά, ή πόσα παραπάνω χρήματα θα μπορούσαν να πάρουν οι συνταξιούχοι της κατώτερης βαθμίδας (των συντάξεων πείνας…), αλλά δεν το κάνουμε γιατί δεν είμαστε… λαϊκιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών