Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2016

Επαίτης ο Mr. Alexis στο Νταβός: Καλό το μνημόνιο, αλλά ανεβάζει την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ


Επαίτης ο Mr. Alexis στο Νταβός: Καλό το μνημόνιο, αλλά ανεβάζει την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα εφαρμόζει κατά γράμμα το μνημόνιο και ετοιμάζεται να ψηφίσει την ασφαλιστική καρατόμηση εκατομμυρίων Ελλήνων, αλλά και πολύ βαριά φορολογία που θα μηδενίσει ουσιαστικά την αγροτική παραγωγή της χώρας. Παράλληλα, εφαρμόζει την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» με αποτέλεσμα εκατομμύρια λαθρομεταναστών να έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, θέτοντας υπό ευθεία αμφισβήτηση την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη από τα «προσφυγάκια» του Τσίπρα δείχνουν ξεκάθαρα ότι μετράμε χρόνο μέχρι το δικό μας «Μπατακλάν».
Τι λέει, όμως, ο Τσίπρας για όλα αυτά, ευρισκόμενος μέσα στη χλιδή του Νταβός, τα πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως και τους ηγέτης της διεθνούς πλουτοκρατίας; Στην σημερινή τοποθέτησή του ενώπιον του κοινού, του Σόιμπλε, των καμερών και άλλων επιφανών ταγών του καπιταλισμού, είπε:
«η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε μια τριπλή κρίση: η ....
οικονομική κρίση από την οποία δεν έχουμε ακόμα ξεφύγει και οι επιπτώσεις της παραμένουν και δημιουργούν τεράστιες ανισότητες και κατ’ επέκταση πολιτικούς κινδύνους για την άνοδο ακραίων λαϊκιστικών, ακροδεξιών απόψεων στην Ευρώπη που θα διχάσουν την Ευρώπη, η προσφυγική και η κρίση αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή, που σε συνδυασμό με τα τρομοκρατικά χτυπήματα δημιουργεί νέες πηγές κινδύνων για αστάθεια.»
Με απλά λόγια: Καλό το μνημόνιο κι ας πεινάνε οι Έλληνες. Πολύ καλοί οι λαθρομετανάστες κι ας σκοτώνουν εκατοντάδες ανθρώπους σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Το μοναδικό πρόβλημα με όλα αυτά είναι ότι ανεβάζουν τα ποσοστά των Εθνικιστικών κομμάτων και ιδιαιτέρως της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, η οποία είναι και η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιμάχεται την καταστροφή της Ελλάδος.
Κοινώς, άμα δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή και τα Εθνικιστικά Κινήματα της Ευρώπης, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα είχαν προχωρήσει ακόμα πιο επιθετικά στα σχέδιά τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτα. Κι αν κάποιος αντιδρούσε μεμονωμένα θα τον κλείναν φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο, όπως έκαναν και στην περίπτωση της σκευωρίας εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας, το παιδί της καρπαζιάς: Ανόητο τον χαρακτήρισε ο Σόιμπλε μπροστά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών