Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2016

AΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΗΣ… ΑΓΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Screenshot_1
Γράφει ο Αντίοχος

Ήταν να μη γίνει η αρχή… Τώρα που έγινε, αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για τη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, απάνω που κλείνει χρόνο! Και η αρχή έγινε από τους αγρότες της Θράκης (με τον αριστερό υπουργό να φεύγει νύχτα, ντυμένος… αστυνομικός – λένε οι φήμες) αλλά όχι μόνον αυτούς.
Γεγονότα είχαμε και στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν αγρότες που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του Παγκρήτιου Συντονιστικού Οργάνου, στο πλαίσιο της κατάληψης του κτιρίου του ΟΓΑ, ενάντια στο...
ασφαλιστικό και τη βαριά φορολογία πήγαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας, Οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες… κέρασαν τους συριζαίους με αυγά και ντομάτες, ενώ προπηλάκισαν τον Γραμματέα της Ν. Ε., που τους έκανε τον… μάγκα.
Σκληρά καρύδια οι αγρότες, mister Tsipra! Έμπλεξες άσκημα! Κι εδώ δεν έχει… ταρζανιές, με κουκουλοφόρους Ρουβίκωνες και άλλες παρακρατικές προβοκάτσιες, γιατί οι αγρότες δεν παίζουν και θα σου στείλουνε πίσω τους κυπιτζήδες με τις κουκούλες… παλουκωμένους! Ούτε ο παππούς μου ήταν στο… ΕΑΜ, και ξέρετε, εμείς είχαμε και μπάρμπα στη Μακρόνησο. Αλλού αυτά ζαγάρια!
(ΥΓ): Κυκλοφορούν φήμες από περαστικούς στο κέντρο των Αθηνών, ότι ακούνε κάτι… περίεργους θορύβους. Να μην ανησυχούν! Τα ελικόπτερα –ευγενική προσφορά του υπουργοπάνου Καμμένου- ζεσταίνουν τις μηχανές στην ταράτσα του Μαξίμου, για παν ενδεχόμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών