Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2016

Πάνω από 650 οι σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών την Πρωτοχρονιά σε όλη τη Γερμανία/Το δράμα είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ


Πάνω από 650 οι σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών την Πρωτοχρονιά σε όλη τη Γερμανία - ΒΙΝΤΕΟ

Τα στοιχεία από την Κολωνία και άλλες γερμανικές πόλεις, όπως το Αμβούργο, είναι συγκλονιστικά. Οι επιθέσεις κατά γυναικών στην Κολωνία και άλλες γερμανικές πόλεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016 ξεπέρασαν τις 600, βάσει των στοιχείων της αστυνομίας, που διεξάγει έρευνες για τα περιστατικά.
Οι επιθέσεις που καταγγέλθηκαν από γυναίκες εκείνο το βράδυ αφορούν από κλοπές μέχρι σεξουαλική παρενόχληση, ενώ έχουν καταγραφεί και δύο περιστατικά βιασμού. Το ξαφνικό των επιθέσεων και το γεγονός πως σημειώθηκαν από το Αμβρούργο μέχρι την Φρανκφούρτη, σε όλη τη χώρα σχεδόν δηλαδή.
Σύμφωνα με....
τις ανακοινώσεις της αστυνομίας μόνο στην Κολωνία, οι καταγγελίες έφτασαν τις 516, ενώ ακόμα 133 έγιναν στο Αμβούργο. Στην Φρανκφούρτη επίσης καταγράφηκαν περιστατικά, αν και σαφώς λιγότερες. Το Σάββατο συνελήφθη ένας 19χρονος Μαροκινός, ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται μεταξύ των μεταναστών.
Παρόμοιες σκηνές που εκτυλίχθησαν στην Γερμανία είχαν συμβεί και στην Πρωτοχρονιά του 2002 στο Σύνταγμα. Βεβαία τα ελληνικά(;) ΜΜΕ ξέχασαν… τις μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις στην Ελλάδα και παριστάνουν τους έκπληκτους για τις μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις από αλλοδαπούς παρουσιάζοντας το περιστατικό της Γερμανίας σαν ένα τυχαίο γεγονός. Σκοπός είναι να καθησυχάσουν την ελληνική κοινωνία ώστε να μην αντιδράει κανείς ενάντια στην πρωτοφανή εισβολή που δέχεται η πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών