Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2016

ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ!

samaras-mitsotakis2
Γράφει ο Αντίοχος

Δείτε κάτι παιχνίδια που μας παίζει η ζωή: σκεφτείτε, λέει, το 1993, όταν την Ελλάδα δονούσε το σύνθημα «αλήτη-προδότη-Σαμαρά», να’ βγαινε κάποιος και να’ λεγε ότι μετά από 23 χρόνια ο Σαμαράς θα υποστήριζε για αρχηγό της νουδούλας έναν Μητσοτάκη και ότι μετά θα διεκδικούσε και μερίδιο από τη νίκη του! Σίγουρα θα τον περνούσαν για… τρελό!
Κι όμως, αυτό συνέβη! Και Μητσοτάκη υποστήριξε ο Σαμαράς και μερίδιο από τη νίκη του διεκδικεί! Το πρώτο πιστοποιείται από τη θέση που πήραν όλα τα σεσημασμένα σαμαρόσκυλα, αλλά και από τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών στο τελευταίο «κάστρο» του σαμαροσκυλισμού, την Μεσσηνία (53,34% ο γουρλομάτης).
Ιδού και η διεκδίκηση μεριδίου της νίκης, από το γνωστό διαδικτυακό όργανο του Σαμαρά:
«Όμως, η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει...
και δύο ακόμη σημαντικές πτυχές. Πρώτον, επιτεύχθηκε χάρη στην ωριμότητα που επέδειξε η πλευρά της ΝΔ που χαρακτηρίζεται «σαμαρική». Ο Αντώνης Σαμαράς ουδέποτε άνοιξε τα χαρτιά του και προέταξε την ενότητα της παράταξης σε κάθε περίπτωση. Όμως, οι άνθρωποι που έφτυσαν αίμα χρόνια τώρα για να σώσουν τη χώρα δεν άντεχαν όλο αυτό το πολιτικό σύμφωνο συμβίωσης που πήγαινε να υπογραφεί. Δεν άντεχαν να βλέπουν τον Μεϊμαράκη να συμβιβάζεται με τον ολετήρα της χώρας, με αυτόν που έριξε τη μοναδική κυβέρνηση που είχε κάνει κάτι για τον τόπο στα χρόνια του μνημονίου…».
Κι όλα αυτά, γιατί ο Σαμαράς έχει κάνει συμφωνία με τον γιό του Μητσοτάκη, να τον προτείνει για… πρωθυπουργό στη μεγάλη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων, όταν «σφίξουν τα λουριά»!
(ΥΓ): Ουστ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών