Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2016

Τρέμει ο Μπόμπολας τη σύμπλευση Εκκλησίας και Χρυσής Αυγής με φόντο το "σύμφωνο συμβίωσης"


Πανικός στο μπομπολικό “Έθνος” για την σύμπλευση Χρυσής Αυγής - Ορθοδόξων Ιεραρχών

Το μόνο μέλημα του πολιτικού συστήματος και των «νταβατζήδων» εντολέων του είναι η Χρυσή Αυγή και η επικείμενη εκρηκτική άνοδος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Όλα τα άλλα επιτρέπονται και δεν τους πειράζουν, διότι πολύ απλά όλοι οι υπόλοιποι είναι ίδιοι, συγκροτώντας το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, που εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, συνεχίζοντας πάντα την ίδια ακριβώς πολιτική σε όλα τα ζητήματα.
Σε αυτά τα πλαίσια και με φόντο τα γεγονότα πέριξ της υπερψήφισης του «συμφώνου συμβίωσης» από σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο», οι ταγοί του....
καθεστώτος αντιλαμβάνονται ότι η πλειοψηφία ενός μεγάλου εκλογικού σώματος θα πλαισιώσει την Εθνική Αντίσταση στα σχέδιά τους, την Χρυσή Αυγή. Έτσι βλέπουμε ένα πραγματικά δακρύβρεχτο και πλήρες πανικού δημοσίευμα στο «Έθνος» του Μπόμπολα σχετικά με την σύμπλευση Χρυσής Αυγής και Ορθόδοξων Ιεραρχών.
Συγκεκριμένα σε άρθρο με τίτλο «Τα αμαρτήματα του αγίου Πειραιώς» ο συντάκτης της εν λόγω φυλλάδας επιτίθεται εναντίον του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, παραθέτοντας ουσιαστικά ένα ημερολόγιο των πεπραγμένων του, ιδωμένα από την πλευρά των υποστηρικτών της εθνοκτόνας παγκοσμιοποίησης.
Εν τέλει, αφότου το άρθρο παραθέσει πολλά και διάφορα φτάνει και στο προκείμενο, δηλαδή στις απόψεις του Σεραφείμ για το «σύμφωνο συμβίωσης», αλλά και την άποψη πολλών ιεραρχών σχετικά με το επαίσχυντο αυτό νομοσχέδιο, αλλά και την Χρυσή Αυγή.
Αυτό που διαβλέπει ο αρθρογράφος είναι ότι με την φιλελευθεροποίηση της ΝΔ και την κατάντια όλων των υπόλοιπων κομμάτων, η Εκκλησία και οι πιστοί θα στηρίξουν φανατικά τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι τόσο ο νυν πρόεδρος της ΝΔ, όσο και οι παρόντες βουλευτές των ΑΝΕΛ υπερψήφισαν το «σύμφωνο συμβίωσης» μαζί με Πασόκ, Ποτάμι, Σύριζα και κόμμα Λεβέντη.
Πάντως ας μην ανησυχούν και ας μην πανικοβάλλονται. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αναπόφευκτη και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτό. Ας εστιάσουν καλύτερα στα εσωτερικά τους προβλήματα και το πως θα πληρώσουν τους υπαλλήλους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών