Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2016

Μετράει χρόνο η νουδούλα μετά τις εσωκομματικές εκλογές - Το προαναγγελθέν τέλος ενός πολιτικού εκτρώματος


Μετράει χρόνο η νουδούλα μετά τις εσωκομματικές εκλογές - Το προαναγγελθέν τέλος ενός πολιτικού εκτρώματος

Λίγες μέρες μείνανε μέχρι τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ψοφοδεξιάς. Την Κυριακή θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ και πλέον ο κύβος θα έχει ριφθεί για όλα τα σενάρια που εξυφαίνονται γύρω από την διάσπαση της, η οποία σημειωτέον θα είναι η μεγάλη και μόνη υπηρεσία που θα προσφερθεί στην Πατρίδα και τον Λαό από τους νεοδημοκράτες.
Θυμίζουμε ότι προ ημερών το δεξί χέρι του Σαμαρά, Μπαλτάκος, είχε δηλώσει ότι αν δεν βγουν οι δύο υποψήφιοι του αρχισκευωρού θα εκκινήσουν οι διαδικασίες διάσπασης. Τελικώς το πρώτο βήμα της διάσπασης έγινε πραγματικότητα παρά το φιάσκο με την πρώτη εκλογική διαδικασία, η οποία δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί και τώρα στον δεύτερο γύρο κατέρχεται ο Μεϊμαράκης με τον Μητσοτάκη.
Καταρχάς να αναφέρουμε τον...
μεγάλο τρόμο του καθεστώτος, όπως αυτός αποτυπώθηκε από δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», όπου γράφεται ότι τυχόν διάσπαση της «δεξιάς» παράταξης θα έχει ως μόνο ωφελημένο την Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό και κόπτονται όλοι οι «νταβατζήδες» περί της «ανάγκης της διαφύλαξης της ενότητας».
Εκκινώντας από το κόστος για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που μπορούμε ευκόλως να εξάγουμε το συμπέρασμα πως έχουν ήδη αρχίσει οι πιέσεις προς «σαμαρικούς» να ξεχάσουν τα σενάρια περί διασπάσεως, γιατί το εγχείρημά τους θα στεφθεί από απόλυτη αποτυχία. Στην «ουρά» είναι βλέπετε οι ψηφοφόροι για να ψηφίσουν το κόμμα του αντιπαθούς Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων, Αντώνη Σαμαρά, του Μυκονοβορίδη και όλων των άλλων παρταλιών της αντεθνικής – κομμουνιστικής (μέχρι και Χρύσανθο από Ρήγα Φεραίο έχει!) «δεξιάς».
Όσον αφορά τους εναπομείναντες υποψηφίους, είναι και οι δύο εγγυητές του αργού θανάτου της νουδούλας. Εμπλεκόμενοι σε ένα κόμμα εξυπηρέτησης συμφερόντων, τα οποία δεν έχουν λαϊκή απήχηση και όντας μακριά από την εξουσία για να προβούν σε ψηφοθηρικούς διορισμούς, μοιραία θα γνωρίσουν την αποτυχία και την περαιτέρω πτώση των ποσοστών της νουδούλας.
Περαιτέρω παλινωδίες όπως η υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης και η στήριξη σε άλλα αντεθνικά νομοθετήματα είναι ουσιαστικά απλώς επιταχυντές σε μία διαδικασία διάβρωσης της νουδούλας και της μετατροπής της σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα που εκφράζει τον οικονομικό επεκτατισμό των διεθνών τοκογλύφων και περιορίζεται σε ποσοστά που οριακά του προσφέρουν την είσοδο στη Βουλή.
Η νουδούλα, όντας πλέον δεσμευμένη, θα συνεχίζει να υπερψηφίζει μνημονιακά μέτρα, ερχόμενη συνεχώς σε αντιπαράθεση με το λαϊκό αίσθημα. Η αλλαγή τακτικής και η προσχώρησή της σε έναν ψευδεπίγραφο «αντιμνημονιακό αγώνα» θα είναι ακόμη χειρότερη, αφού έχει κόψει οριστικά τους δεσμούς της με όσους έχουν αυτές τις ιδέες, αφού θα την θεωρήσουν ορθά υποκριτική.
Το μόνο θεωρητικό αντίδοτο για την αποτροπή της διάλυσης της νουδούλας, στην προκειμένη περίπτωση είναι δηλητήριο. Η επιστροφή στην εξουσία υπό τη μορφή μίας οικουμενικής κυβερνήσεως θα έλυνε μεν το πρόβλημα των διορισμών, αλλά θα έθετε τη ΝΔ σε πλήρη ρίξη με τους δεξιούς ψηφοφόρους της, αφού θα απαιτούσε μία συγκυβέρνηση με τον Σύριζα. Επιπλέον δεν θα προσέφερε και πολλά στον τομέα των διορισμών, αφού και αυτοί δεν μπορούν να γίνουν αφειδώς πλέον.
Το πολιτικό κατεστημένο δεκαετίες τώρα έπασχε από μία συνάθροιση πολιτικών απατεώνων και δόλιων υπηρετών ξένων συμφερόντων. Αυτή η εποχή έφτασε μοιραία στο τέλος της και τώρα οι όποιες αναστηλώσεις και συμμαχίες στο εσωτερικό του υπό κατάρρευση καθεστώτος μόνο χρόνο μπορούν να κερδίσουν. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού μοιραία έρχεται, επεκτείνεται, διογκώνεται και θα κυριαρχήσει.
Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών