Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2016

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

GERMANY WOMAN VIOLENCE

Όσοι θεωρούν, ότι οι μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν από τριτοκοσμικούς στην Κολωνία το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε διερχόμενες γυναίκες, κάθε ηλικίας είναι τυχαίες και πιθανά απόρροια στέρησης και «υπέρμετρης επιρροής» ορμονών, πλανώνται πλάνη οικτρά.
Τα πάντα είναι προσχεδιασμένα και αποτέλεσμα των κοινωνικών πρακτικών και της κουλτούρας των φανατικών ισλαμιστών, που ταυτίζουν τις γυναίκες με ζώα. Πόσο μάλλον τις δυτικές που τις θεωρούν ως πόρνες.
Ας θυμηθούμε το μαζικό βιασμό που.....
υπέστη πριν δυο χρόνια επί οκτάωρο, σε προσφυγικό καταυλισμό στη Σουηδία μια εργαζόμενη και που εν τέλει την άφησε σε αναπηρικό καροτσάκι. Ενώ οι τριτοκοσμικοί βιαστές εναλλάσσονταν αν τρείς, μπορείτε να φανταστείτε πως , οι υπόλοιποι τη χλεύαζαν και την αποκαλούσαν πόρνη. Στο φρικτό περιστατικό, είχαμε αναφερθεί τότε, με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα.
Το φαινόμενο λοιπόν τον τελευταίο καιρό έχει παρέα γιγαντιαίες διαστάσεις και  καμία γυναίκα πλέον σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις δεν μπορεί να κυκλοφορήσει με ασφάλεια.
Το ότι επιτίθενται ομαδικά και στη μέση του δρόμου αυτό αποσαφηνίζει, ότι το όλο θέμα αποτελεί μια επιπλέον πρακτική επιβολής τρόμου, όπως ακριβώς η επίθεση με όπλα, καθώς και απόλυτης περιφρόνησης και μίσους απέναντι στους θεσμούς, στα ήθη και στα έθιμα, των κοινωνιών που για λόγους ανθρωπισμού, φιλοξενούν και συντηρούν τους απάνθρωπους σκοταδιστές, που επιδιώκουν να επιβάλουν τους νόμους που ισχύουν στα κολαστήρια από τα οποία κατάγονται και που πρωτίστως περιφρονούν την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια.    
Αξιοσημείωτη είναι η ολιγωρία και η αναποτελεσματικότητα που επέδειξε η αστυνομία στην Κολωνία που δεν προέβη σε συλλήψεις, καθώς και η προσπάθεια συγκάλυψης των συμβάντων από τα ΜΜΕ, πιθανά λόγω υποδείξεων, αρμοδίων φορέων.
Αγαπητοί, είναι εντελώς παράλογο και εξωφρενικό, οι λαθρομετανάστες, να δολοφονούν , να κλέβουν, να βιάζουν και τα ΜΜΕ να τηρούν σιγή ισχύος, προκειμένου να αποφευχθεί η κοινωνική αγανάκτηση και πιθανά πράξεις αυτοδικίας και απονομής δικαιοσύνης εις βάρος τους.
Μέχρι που μπορεί να φθάσει πλέον η ασυδοσία και η εγκληματικότητα που επέφεραν  στην Ευρώπη οι αστικές κυβερνήσεις με την ατιμωρησία και τη μαλθακότητά τους.
Διότι αν κάποιοι ανεξαρτήτως χρώματος, βίαζαν, τη γυναίκα ή την κόρη μου και οι δυνάμεις της τάξης αδρανούσαν, τότε θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό και επόμενο, να προσπαθήσω εγώ, να προστατεύσω την οικογένειά μου από τις εκτός του οίκου μου απειλές.
Και ας μην βιαστεί κάποιος να μας αναθεματίσει ισχυριζόμενος, ότι προβάλουμε το μίσος και την βία, διότι είναι η χείριστη μορφή υποκριτή. Ούτε αποζητούμε εκδίκηση, ούτε παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας . Απλά αμυνόμαστε και προστατεύουμε την οικογένειά μας, μια και η πολιτεία είναι ανίκανη να το κάνει.
Δυστυχώς αν συνεχιστεί, από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, αυτή η εγκληματική και περιφρονητική συμπεριφορά, είναι πλέον θέμα χρόνου η Λαϊκή οργή να αντιπαρέλθει τις προτροπές για αυτοσυγκράτηση και για κοινωνική ειρήνη και να προσπαθήσει να δώσει τέλος στην εγκληματική δράση των ξενόφερτων συμμοριών.
Τι θα πουν τότε, όλοι  οι δήθεν ανθρωπιστές και προοδευτικοί διεθνιστές των αριστερών κυβερνήσεων και παρατάξεων; Θα μιλήσουν για ρατσισμό και ξενοφοβία;
Μα ήδη έχουμε ρατσισμό, και μάλιστα σε μια από τις χειρότερες εκφράσεις του. Τον ξενόφερτο ρατσισμό και τη βία, που προκύπτει από την εκδήλωση της ψυχολογίας της μάζας, πολλών στρεβλών και αντικοινωνικών χαρακτήρων που δρουν την ίδια στιγμή και στον ίδιο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών