Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2016

Σάλος από τους αναγνώστες του "Πρώτου Θέματος" που ζητούν "λύσεις Χρυσής Αυγής" για να μη γίνει η Ελλάδα....Γερμανία και βιάζουν γυναίκες οι λαθροεισβολείς στη μέση των δρόμων

UPDATE: Από τα 140 σχόλια οι "δημοκράτες" του Πρώτου Θέματος αφαίρεσαν λόγω...."πολιτικής ορθότητας" τα...100!!!

Όπως αναμενόταν η είδηση ενεργοποίησε τα πατριωτικά και...εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων που τα επικοινωνούν με κάθε τρόπο στο διαδίκτυο.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του protothema.gr όπου ΟΛΟΙ οι αναγνώστες του, στην τρομακτική είδηση της "σεξουαλικής παρενόχλησης" των λευκών γυναικών στην Κολωνία από τους....λαθρομετανάστες, έσπευσαν να σχολιάσουν τους τρόπους....αντιμετώπισης του φαινομένου που οηδγούν, με πολιτική χροιά, στη λύση της Χρυσής Αυγής.

Αξιολογείται ο "πολυπολιτισμός", ο "διεθνισμός" και η "παγκοσμιοποίηση", λέξεις που υπερασπίζονται όλα τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου", και που οδήγησαν στα φαινόμενα τύπου "Κολωνίας"..

Διαβάστε μερικά:

οπως έστρωσες Ευρώπη να κοιμηθείς ... ήθελε η ....
φράου Μέρκελ φθηνούς εργάτες για την γερμ.βιομηχανία με μηδέν προσαρμοστικότητα στην ευρωπαική κουλτούρα Καλά μυαλά και καλή τύχη στην Ελλάδα που θέλουν όλοι να τιμωρήσουν γιατί απλά μπορούν !!!!!!!!!!!

Στην Αθήνα γίνεται εδώ και χρονιά,ακόμη και τώρα που μιλάμε αν βαλετε δύο κοπέλες να πάνε μια βόλτα πίσω απ την ομόνοια αμέσως θα τους την πέσουν οι ισλαμιστές μουσαφιρηδες της Τασιας για να τις στριμωξουν. Θα μπορουσατε να κάνετε ρεπορτάζ τώρα που μιλάμε, αν νυχτώσει κιόλας τότε να δείτε τι γίνεται.Άντρας γυναίκα γέρος η παιδί μόλις δύσει ο ήλιος είναι στοχος των συμμοριών από το Μαρόκο το Αφγανιστάν την Νιγηρια κτλπ.Μάλλον ξεχασατε τον νεαρό πατέρα που τον μαχαίρωσαν όταν βγήκε ξημερώματα για να πάει στο μαιευτήριο ή την μικρη Μυρτώ στην Πάρο. Το ισλάμ θεωρεί πόρνη οποία γυναίκα είναι αλλοθρησκη και οποία κυκλοφορεί μόνη χωρίς μπουργκα και συνοδεία.Η Ευρώπη ΔΕΝ θα έπρεπε να δέχεται κανέναν μουσουλμάνο διοτι ειναι ανθρωποι προβληματικοι γεματοι μισος και κομπλεξ και όχι να τους δίνει δικαιώματα, και να θέλει να τους φτιάξει τζαμιά και μιναρέδες τα οποία γίνονται αμέσως ορμητήρια και σχεδιαστηρια τρομοκρατικών πραξεωμ

ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΤΕ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ".ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ZDF,ARD.ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΠΛΗΡΗΣ.Η ΔΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.ΟΙ ΔΕ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ,ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Χόρτασε η Ευρώπη ..."αριστερό ανθρωπισμό" και "διεθνιστική αλληλεγγύη", μιλάμε! Τασία, Δρίτσα, Αλέξη, Πάνο, Μουζάλα, πανάξιο το έργο σας!
Αλεξη Τασια Μουζαλα ακουτε βλεπετε τι μας φερατε πως θα ξεμπλεξουμε τωρα με αυτα τα μολυσμενα αρρωστα στο μυαλο και το σωμα πεινασμενα στο σεξ εκατονταδες χιλιαδες λαθρομεταναστες. Και στην μεν Βορεια Ευρωπη οι αρχες και οι ακροδεξιοι θα κανουν τη δουλεια τους εμεις ομως? Εσεις ολοι στο Συνταγμα διοτι ολοι εμεις παρα πολλες φορες σας λεγαμε για την θυελα που φερατε αλλα εσεις το χαβα σας. Στο Συνταγμα λοιπον να λογοδοτησετε.

Πολυπολιτισμός κορόιδαααααα..
ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών