Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ, Η «ΞΥΠΟΛΥΤΗ ΔΕΞΙΑ» ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

kkyriakos
Γράφει ο Αντίοχος

Ο εκλεκτός του Ψυχικού!

Πάλι με Κούλη γουρλομάτη αρχίζω (δεν φοβάμαι τη… γρουσουζιά, έχω κάνει… ευχέλαιο!), για να εξετάσουμε το πώς θα επηρεάσει η «εκλογή» του την δυναμική της Χρυσής Αυγής. Κατ’ αρχάς, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για το που ψηφίστηκε και που καταψηφίστηκε ο γιός του Μητσοτάκουλα. Το λοιπόν, ο Κούλης την έφαγε στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω, στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα, στον Ασπρόπυργο, στην Καλλιθέα, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό, στο Πέραμα και στον Δήμο Φυλής. Αντίθετα, θριάμβευσε στο Ψυχικό, στην Κηφισιά, στον Διόνυσο, στη Ραφήνα, στο Παλιό Φάληρο, στη Βάρη-Βουλιαγμένη, στη Γλυφάδα, στον Άλιμο και σε άλλες… λαϊκές συνοικίες. Παρεμπιπτόντως, παρόμοια αποτελέσματα είχε στον Α΄ Γύρο και ο Μπουμπούκος.

ΝΔ: ο βασικός εκφραστής της πλουτοκρατίας

Με την ευκαιρία, όμως, ας....
δούμε και τον «κοινωνικό χάρτη» της νουδούλας, όπως αποτυπώθηκε στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές. Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία, ένας στους επτά κατοίκους του Ψυχικού ή της Φιλοθέης κι ένας στους έντεκα της Κηφισιάς είναι μέλος της Ν.Δ., έναντι ενός μόλις στους σαράντα στο Περιστέρι, ενός στους πενήντα στη Νέα Ιωνία ή την Αγία Βαρβάρα, ενός στους εξήντα στη Νίκαια και ενός στους εβδομήντα στο Ίλιον ή τον Κορυδαλλό! Είναι ολοφάνερο, ότι η σημερινή νουδούλα, δεν είναι ο μόνος, αλλά είναι ο βασικός εκφραστής της πλουτοκρατίας!

Η «ξυπόλυτη δεξιά» και το «μη χείρον βέλτιστον»

Επίσης, είναι ολοφάνερο ότι η λεγόμενη «λαϊκή δεξιά» ηττήθηκε κατά κράτος και αποτελεί μειοψηφία στο κόμμα. Ποια είναι η «λαϊκή δεξιά» (ή «ξυπόλυτη δεξιά», όπως την χαρακτήριζαν τα παλαιότερα χρόνια); Σε επίπεδο ψηφοφόρων, την αποτελούν –κατά πλειοψηφία- αγνοί Έλληνες πατριώτες, που («χοντρικά» το αναφέρω) πιστεύουν στο παραδοσιακό τρίπτυχο «Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια». Οι άνθρωποι αυτοί ψηφίζουν την νουδούλα περισσότερο από… συνήθεια (εγκλωβισμένοι στα μόνιμα πολωτικά διλήμματα του τύπου «το μη χείρον βέλτιστον»…), παρά από ιδεολογική ταύτιση.

Ο Κυριάκος και η… άβυσσος!  

Κι αν με όλους τους προηγούμενους αρχηγούς της νουδούλας τους χώριζε αρκετή απόσταση, τώρα με τον Κυριάκο τους χωρίζει άβυσσος! Για παράδειγμα, τι σχέση μπορεί να έχει ένας που αισθάνεται «παραδοσιακός δεξιός», με τον Κυριάκο που ψήφισε υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για τους λεγόμενους «ομοφυλόφιλους»; Σίγουρα, απολύτως καμία! Και δεν είναι το μόνο πράγμα που τους χωρίζει χάος. Είναι και οι νεοφιλελεύθερες θέσεις του Κυριάκου που σιγά-σιγά θα αποκαλυφθούν, για τα εθνικά θέματα, για τους λαθρομετανάστες, για το Μνημόνιο, για την οικονομία και τα κοινωνικά ζητήματα, κ.τ.λ. Συμπερασματικά, η παρουσία αυτού του αχαρακτήριστου τύπου στην αρχηγία της νουδούλας, θα είναι η μεγάλη ευκαιρία του απεγκλωβισμού ψηφοφόρων της που ουδεμία πραγματική σχέση έχουν με την νουδούλα και η πύκνωση των τάξεων της Χρυσής Αυγής!
Άρχισε ο απεγκλωβισμός των πατριωτών!
Κι αυτό που λέμε δεν είναι θεωρία για ένα μακρινό μέλλον, ούτε ευχολόγιο. Συμβαίνει ήδη στην πράξη! Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση της Κάπα Research για το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» (το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην «εκλογή» του Μητσοτάκουλα…), το ποσοστό της Χρυσής Αυγής -με αναγωγή επί των εγκύρων- έχει ανέβει στο 8,6%. Και συμβαίνει ενώ η νουδούλα παρουσιάζει μεγάλη άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας – προφανώς η άνοδος αυτή είναι χειραγωγούμενη και προέρχεται από την θριαμβευτική υποδοχή της «εκλογής» Μητσοτάκουλα από τα ΜΜΕ κι απ’ τις (φρούδες) ελπίδες που καλλιεργούνται. Άρα, από τη μία πλευρά πυκνώνουν τις τάξεις της νουδούλας κάποιοι ψηφοφόροι που βλέπουν πολύ… τηλεόραση κι επηρεάζονται απ’ αυτήν, κι από την άλλη απεγκλωβίζονται οι πατριώτες της «λαϊκής δεξιάς», ερχόμενοι στον φυσικό τους χώρο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών