Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνη δύναμη της Χρυσής Αυγής οι Έλληνες!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνη δύναμη της Χρυσής Αυγής οι Έλληνες!

Από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
“Δεν είμαστε σημερινοί ούτε και χθεσινοί, ερχόμαστε από χρόνους πολύ παλαιούς, ερχόμαστε από τότε που υπήρχε Ελλάδα, που υπήρχε Ελληνισμός και όσοι πιστεύουν ότι έτσι εύκολα θα μπορέσουν να τελειώσουν μαζί μας κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Δεν είμαστε ήρωες γιατί βρεθήκαμε στη φυλακή, θα είμαστε ήρωες εάν κατορθώσουμε να απαλλάξουμε την Πατρίδα μας από τους ξενόδουλους και τους προδότες και έχουμε χρέος να δώσουμε αυτήν την μάχη και θα την δώσουμε.

ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ: Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι....
οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής είναι οι αγνοί Πατριώτες, οι αγνοί Έλληνες και Ελληνίδες του Λαού, τα λαϊκά στρώματα, εκεί είναι δυνατή η Χρυσή Αυγή. Δεν θα έρθουν ποτέ κοντά μας οι “βολεμένοι”. Όσοι είναι “βολεμένοι”, με ελάχιστες μόνο εξαιρέσεις ιδεολόγων, δεν θα είναι ποτέ με τη Χρυσή Αυγή, παρά μόνο εάν είναι η Χρυσή Αυγή δυνατή. Αλλά εάν είναι η Χρυσή Αυγή δυνατή, τότε δεν θα είναι “βολεμένοι” όσοι από αυτούς έχουν αυτά που έχουν κλεμμένα από τον ελληνικό Λαό.
Οι άνθρωποι του Λαού και προπαντός οι νέοι είναι η ψυχή της Χρυσής Αυγής. Και θα ήθελα στο σημείο αυτό, μιας και είχαμε… “κοσμογονικές αλλαγές”, όπως μας λένε, στο πολιτικό σκηνικό με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία δήθεν επήλθε η «ανανέωση» της πολιτικής ζωής της χώρας, να πούμε ποιος ήταν ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Ήταν 65 ετών! Και αυτοί οι άνθρωποι παρουσιάζονται ωσάν η… ελπίδα του τόπου
Απέναντι μας και ενάντια μας είναι ένα μόνο κόμμα, το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και είναι όλοι αυτοί απόλυτα ενωμένοι εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αλλά ας κάνουμε κάποιες υποθέσεις για να συνειδητοποιήσουμε την ιερή αποστολή, την μεγάλη αποστολή, το σπουδαίο καθήκον το οποίο επιτελούμε. Αν δεν υπήρχε η οικονομική κρίση και τα μνημόνια, θα υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Βεβαίως και θα υπήρχε και είναι ψέμα το να λένε ότι επειδή υπάρχει η κρίση, υπάρχει η Χρυσή Αυγή. Γιατί δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή και στην Ισπανία; Γιατί δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή και στην Πορτογαλία, που έχουν επίσης μεγάλη οικονομική κρίση; Όχι, λοιπόν, η Χρυσή Αυγή είναι η δύναμη η βγαλμένη μέσα από τους αιώνες του Ελληνικού Εθνικισμού και θα υπήρχε είτε το θέλανε, είτε δεν το θέλανε.
ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΟΛΑΡΙΑ» ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Θα αναφερθώ σε δύο επίκαιρα ζητήματα. Το ένα είναι μια αποκάλυψη που ήρθε σήμερα από ένα μεγάλο διεθνές μέσο, το Russia Today, όπου σύμφωνα με δημοσίευμά του, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ψάχνουν τις σχέσεις μεταξύ της Χρυσής Αυγής και της Ρωσίας του Πούτιν και αναζητούν ενδεχόμενη χρηματοδότηση. Ας ψάξουν όσο θέλουν, τα χέρια τα δικά μας είναι καθαρά, δεν έχουν πάρει βρώμικο χρήμα, όπως είχαν πάρει στο παρελθόν οι μπολσεβίκοι από την Σοβιετική Μόσχα αποδεδειγμένα. Και επειδή οι νεώτεροι δεν το γνωρίζετε και οι παλαιότεροι ίσως δεν το θυμάστε, γιατί δεν προβλήθηκε ποτέ το θέμα, ήταν τότε στη δεκαετία του '90, πρωθυπουργός της χώρας ο Μητσοτάκης, όταν η εισαγγελία της Μόσχας ζήτησε τη δικαστική συνδρομή της Ελλάδος για τα σχεδόν 3.000.000 δολάρια που είχε πάρει από τα κρατικά ταμεία της Σοβιετικής ένωσης το ΚΚΕ. Αυτοί ήταν οι πατριώτες οι μεγάλοι… Πληρωνόντουσαν από την Μόσχα, όπως και οι άλλοι οι… πατριώτες του ΚΚΕ εσωτερικού, του οποίου συνέχεια είναι ο Σύριζα, οι οποίοι  πληρωνόντουσαν από τη Ρουμανία, του Τσαουσέσκου, που τους έδινε υποτροφίες και δωρεάν χαρτί για τη φυλλάδα τους. Όλα αυτά είναι γνωστά και όμως έχουν το θράσος όλοι αυτοί να μιλούν για… πατριωτισμό.
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ
Τον Φεβρουάριο του 2015 έκανε ευρωπαϊκές περιοδείες ο γνωστός Βαρουφάκης και είχε συναντήσει τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, τον Σόιμπλε ο οποίος αποκάλεσε τον πολυαγαπημένο της αριστεράς, Αλέξη, "stupid", δηλαδή βλάκα. Τότε λοιπόν ο Βαρουφάκης για να πείσει τους Γερμανούς να προχωρήσουν σε χρηματοδότηση, είχε επικαλεστεί τον… φόβο της Χρυσής Αυγής!
Σας παραθέτω τη δήλωσή του: «Πιστεύω οι Γερμανοί είναι το Έθνος που μπορεί να μας καταλάβει καλύτερα από κάθε άλλο στην Ευρώπη, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα από εσάς ότι ο Λαός αυτής της χώρας με μια οικονομία η οποία έχει υποστεί σοβαρή ύφεση, συνδυασμένοι με μια εθνική ταπείνωση, μπορεί να επωάσει το αυγό του φιδιού μέσα στην κοινωνία του. Όταν σήμερα επιστρέψω στη χώρα μου θα βρεθώ σε ένα κοινοβούλιο στο οποίο το τρίτο σε μέγεθος κόμμα δεν είναι νεοναζιστικό αλλά καθαρά ναζιστικό κόμμα
Τι έχουν να φοβούνται, λοιπόν, από τη Χρυσή Αυγή; Κάτι έχουν να φοβούνται καθώς φαίνεται και απόδειξη γι' αυτό και η πρόσφατη δήλωση του Τσίπρα στο Νταβός, όπου είπε: «Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε μία τριπλή κρίση. Οικονομική κρίση από την οποία δεν έχουμε ακόμα ξεφύγει και οι επιπτώσεις της περιμένουν και δημιουργούν τεράστιες ανισότητες και κατ' επέκταση πολιτικούς κινδύνους για την άνοδο ακραίων, λαϊκίστικών, ακροδεξιών απόψεων που θα διχάσουν την Ευρώπη».
ΤΟ «ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Θα ήθελα στο σημείο αυτό να αναφερθώ σε ένα βιβλίο, στο βιβλίο του αειμνήστου καθηγητού Κονδύλη, “η Θεωρία του Πολέμου”. Γράφει, λοιπόν, ο Παναγιώτης Κονδύλης, ότι σε έναν ανορθόδοξο πόλεμο ίσως η τεχνολογική υπεροχή δεν έχει καμία αξία και πιθανώς ακόμα και ένα πρωτόγονο όπλο, να είναι πιο σημαντικό και από ένα δορυφόρο και από ένα πύραυλο. Και αυτό το είδαμε να συμβαίνει στο Ιράκ, όπου φύγανε νύχτα οι Αμερικανοί, στο Αφγανιστάν, όπου έκαναν μια ολόκληρη εκστρατεία και επίσης έφυγαν νύχτα, το είδαμε με αυτό το κράτος-τέρας που δημιουργήθηκε, το Ισλαμικό κράτος και το οποίο δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν ολόκληρες αυτοκρατορίες.
Και επειδή, σε αντιστροφή της ρήσεως του Κλαούζεβιτς, «η πολιτική είναι η συνέχιση του πολέμου με άλλα μέσα», έχω να πω ότι απέναντι στους «δορυφόρους» και στους «πυραύλους» που λέγονται κανάλια και φυλλάδες, είστε εσείς, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, που με το υστέρημά σας, που δεν μας το στέλνει βεβαίως καμία Ρωσία και κανένας Πούτιν, και τον Αγώνα σας συντηρείτε τη Χρυσή Αυγή. O καθένας από εσάς με τον λόγο του σε ένα καφενείο, σε ένα σπίτι, στο χώρο της εργασίας του, μπορεί να γίνει αυτό το όπλο, το αποφασιστικό, για να ξεσηκωθεί το Έθνος και να απαιτήσει τα Δίκαιά του…
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών