Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016

Τζιχαντιστές με χατζάρες στην Αλεξανδρούπολη! Σοβαρή απειλή για την ασφάλεια των Ελλήνων η πολιτική των “ανοιχτών” συνόρων

Δύο τζιχαντιστές συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, ύστερα από επιχείριση της αστυνομίας στα ΚΤΕΛ της περιοχής. Στις αποσκευές τους βρέθηκαν χατζάρες και στρατιωτικές στολές και οι αρχές εικάζουν πως οι ερχόμενοι εκ Σουηδίας, πρώην «πρόσφυγες» και νυν ισλαμιστές σχεδίαζαν να μεταβούν από την Αλεξανδρούπολη στην Τουρκία και από εκεί στο μέτωπο της Συρίας και στα εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Χαλιφάτο.
Ένας από τους δύο στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές της Βοσνίας αφού το 2005 είχε συλληφθεί μετά από έρευνα στο σπίτι του όπου είχε βρεθεί ποσότητα εκρηκτικών, μία αυτοσχέδια ζώνη γεμισμένη με...
εκρηκτικά αλλά και ένα βίντεο στο οποίο εκτοξεύονταν απειλές για τρομοκρατικά χτυπήματα στο Καπιτώλιο και τον Λευκό Οίκο, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος και τέθηκε υπό παρακολούθηση.  
Οι συλλήψεις αυτές δεν ήταν οι πρώτες, αφού η χώρα μας έχει καταστεί από τους Τσιπροκαμμένους ως χώρα – τράνζιτ όχι για «πρόσφυγες», αλλά για σκληρούς τρομοκράτες. Αυτοί δεν θα πρέπει να νομίζουμε ότι απλώς «περνάνε» και άρα είμαστε ασφαλείς. Ό,τι ώρα δοθεί η διαταγή από το Χαλιφάτο, που έχει ήδη θέσει την Ελλάδα ως χώρο – στόχο, θα πραγματοποιηθεί μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα και στη χώρα μας.
Σας παραθέτουμε το αρχικό δημοσίευμα από την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα alexpoli.gr:
«Στο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης σταμάτησε το ταξίδι 2 τζιχαντιστών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Alexpoli.gr, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, σταμάτησαν τους 2 υπόπτους για έλεγχο στο ΚΤΕΛ καθώς η συμπεριφορά τους κίνησε υποψίες. Αυτά που απαντούσαν σε ερωτήσεις των αστυνομικών κίνησαν ακόμα μεγαλύτερες υποψίες, καθώς επίσης ύποπτα κρίθηκαν και τα διαβατήρια Σουηδίας τα οποία έδειξαν.
Στις αποσκευές τους βρέθηκαν χατζάρες, στρατιωτικές στολές και άλλα αντικείμενα που πρόδιδαν την “πλούσια” δράση τους. Οι δυο τζιχαντιστές κρατούνται από προχθές στην Αλεξανδρούπολη ενώ  ο ένας είναι γνωστός για την τρομοκρατική δράση του στις Ευρωπαϊκές Αρχές.
Ήδη κατηγορούνται για κακουργήματα και το πιθανότερο όπως φαίνεται είναι ότι θα δικαστούν στην Ελλάδα.
Άγνωστο παραμένει για πόσο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσαν  στην Αλεξανδρούπολη… με τις χατζάρες στις αποσκευές τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών