Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ «ΙΣΤΟΡΙΑ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ!

12549134_1047538038638748_4064893162262256157_n
Γράφει ο Αντίοχος

Την (προαναγγελθείσα κι από τον Μπουμπούκο…) «σκληρή αντιπολίτευση» του γιού του κόμη Δράκουλα (Χανίων και πάσης Ελλάδος) στην αριστερά, ξεκίνησε ο εκλεκτός του Μητσοτακέϊκου, περιφερειάρχης Πελοποννήσου Τατούλης!
Την περιφέρεια Πελοποννήσου, που είναι η πιο παραδοσιακά δεξιά περιοχή της χώρας, με τα περισσότερα θύματα των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ (στην Πηγάδα του Μελιγαλά, στους Γαργαλιάνους, στον Φενεό, στην Στιμάγκα, κ.α.)!
Εκεί, λοιπόν, ο (προερχόμενος εκ του ΕΚΚΕ και ευχαρίστως φωτογραφιζόμενος με φόντο τεράστια σφυροδρέπανα – η φωτογραφία είναι του 2015…) ψευτοδεξιός περιφερειάρχης, εξέδωσε –με έξοδα της περιφέρειας, δηλαδή του λαού της Πελοποννήσου- ένα ιστορικό λεύκωμα με τίτλο «Μνήμες από....
τα υπόγεια του δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης», το οποίο απεστάλη σε όλες τις βιβλιοθήκες των Γυμνασίων-Λυκείων της περιφέρειας, για να μάθουν τα παιδιά μας την «ιστορία» όπως την διδάσκουν εκείνοι που αιματοκύλισαν τον τόπο, για να παραδώσουν την Μακεδονία και την Θράκη μας στα νύχια των Βουλγάρων κομιτατζήδων!
Κι αν νομίζετε πως… υπερβάλλουμε, σας μεταφέρω το περιεχόμενο της συνοδευτικής επιστολής της δωρεάς του ιστορικού (ανιστόρητου!) λευκώματος προς τα σχολεία, η οποία φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του μητσοτακο-κομμουνιστή Τατούλη: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με ιδιαίτερο σεβασμό στην ιστορία του τόπου, προέβη στην έκδοση του λευκώματος «Μνήμες από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης», το οποίο έχει την τιμή και τη χαρά να προσφέρει σε όλες τις βιβλιοθήκες της Πελοποννήσου. Πρόκειται για ένα σημαντικό τεκμήριο μιας ιδιαίτερα κρίσιμης περιόδου της χώρας και ειδικά της Πελοποννήσου και της Τρίπολης, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ)….».
Για όποιον δεν το γνωρίζει, η ΠΕΑΕΑ –ΔΣΕ είναι μετωπική οργάνωση του ΚΚΕ, για τους πρώην συμμορίτες!
(ΥΓ) 1: Ψοφοδεξιοί της Πελοποννήσου, να χαίρεστε τον περιφερειάρχη σας! Αντάμα με τους κουκουέδες!
(ΥΓ) 2: Μπουμπούκοι, Βορίδηδες, Μπαλτάκοι, Σαμαράδες, Τζιτζικωσταίοι και λοιποί «σκληροί δεξιοί», να χαίρεστε την πέρα για πέρα σάπια ψευτοδεξιά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών