Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2016

"ΖΩΑ" Ρομά (γύφτους τους αποκαλεί ο λαός) απαγάγουν ανυπεράσπιστα ζωάκια, τα βασανίζουν και ζητούν λύτρα για να τα ελευθερώσουν...


«Συμμορίες Ρομά απαγάγουν κατοικίδια» γράφει το Έθνος - Εάν το έλεγε η Χρυσή Αυγή, θα ήταν ρατσιστικό...

Συμμορίες Ρομά, οι οποίες αρπάζουν κατοικίδια ζώα και ζητούν μετά λύτρα; Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, εντούτοις, ισχύει. Αν το λέγαμε εμείς θα ήμασταν απλώς οι «κακοί ρατσιστές». Αλλά όταν αυτό γράφεται από την έντυπη ναυαρχίδα του «συνταγματικού τόξου», το «Έθνος», τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην φυλλάδα του Μπόμπολα «Όμως μέσα από αυτήν την υπόθεση φαίνεται πως υπάρχει κύκλωμα Ρομά, το οποίο, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, προχωρεί σε απαγωγές σκύλων και ζητά λύτρα από τους ιδιοκτήτες τους». Στο ρεπορτάζ περιγράφονται οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των σκυλιών που απαγάγουν οι Ρομά, τα οποία μένουν νηστικά, βασανίζονται και αφήνονται μέσα στις λάσπες και την βρωμιά. Οι ιδιοκτήτες των κατοικιδίων για να....
μπορέσουν να τα πάρουν κατέβαλαν ποσά από 150 έως 500 ευρώ, καθώς οι απαγωγείς έκαναν «σκόντο» στις αρχικές τους, πιο υψηλές, απαιτήσεις.
Επαναλαμβάνουμε ότι ο χαρακτηρισμός «συμμορίες», οι οποίες κάνουν «χρυσές δουλειές με απαγωγές σκύλων», είναι του «δημοκρατικού» «Έθνους» και όχι της «φασιστικής» ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Το ρεπορτάζ, μάλιστα, υπογράφεται από το γνωστό δίδυμο δημοσιογράφων, το οποίο στο παρελθόν έχει υπογράψει πολλά ανάλογα ρεπορτάζ «αποκαλύψεων» για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως π.χ. τον Πόντιο από τα Γιαννιτσά που μετετράπη σε Γερμανό νεοναζί και την φοβερή «ατάκα» κάποιου «αυτόπτη μάρτυρα», ότι «αφήστε τους άλλους και πιάστε τον Κουμουτσάκο».
Φαίνεται ότι η τροπή που παίρνει η δίκη, με τα ανύπαρκτα οπλοστάσια να αποτελούν μια θλιβερή ανάμνηση του παρελθόντος και τις τερατολογίες των «μαρτύρων» να προκαλούν πλέον θυμηδία, οδηγεί τους ρεπόρτερ σε άλλα θέματα ενασχόλησης. Ας προσέξουν, όμως, μήπως κατηγορηθούν ότι με τέτοια δημοσιεύματα καλλιεργούν τον ρατσισμό και την καλλιέργεια αρνητικών στερεότυπων απέναντι σε συγκεκριμένη «ευπαθή κοινωνική ομάδα».
Μιας και ως ασχολούμενοι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα ρεπορτάζ που υπογράφουν πήγαν στους σκουπιδοτενεκέδες της αντικειμενικότητας, μην βρουν και τον μπελά τους κατηγορούμενοι ως ρατσιστές απέναντι στους Ρομά…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών