Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2016

Ο ΕΛΛΙΣ (THE VOICE OF AMERICA) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

makedonia3__article

Γράφει ο Αντίοχος

Έχω αναφέρει παλαιότερα, ότι παρακολουθώ επισταμένως τα άρθρα και τα σχόλια των δύο ανταποκριτών των κατεστημένων ΜΜΕ στην Αμερική (Έλλις και Ιγνατίου, πιο γνωστοί ως “The Voices of America”)), γιατί ως εκ της θέσεως τους, βγάζουν ειδήσεις.
Ο Έλλις, λοιπόν, με άρθρο του υπό τον τίτλο «Παράθυρο στο Σκοπιανό», περιγράφει πως και πότε θα βρεθεί «συμβιβαστική λύση» (όπως αποκαλεί την εκχώρηση του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς), αλλά και ποια θα είναι η νέα ονομασία του κρατιδίου. Ιδού τα αποκαλυπτήρια:   
«… Ωστόσο, τολμώ να πω ότι λόγω της πολιτικής ιδιαιτερότητας στη γειτονική χώρα, το αμέσως προσεχές διάστημα όντως προσφέρει μια ευκαιρία. Στις 15 Ιανουαρίου θα....
αναλάβει την εξουσία στα Σκόπια μια υπηρεσιακή κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 24 Απριλίου. Δυστυχώς, επειδή οι πολιτικοί ηγέτες δεν έχουν πλέον το θάρρος να παίρνουν τις δύσκολες αποφάσεις, αναζητούμε είτε τεχνοκράτες είτε στελέχη κοινής αποδοχής για να το κάνουν. Αυτό που δεν έχει τολμήσει μέχρι τώρα ο Νίκολα Γκρούεφσκι, ίσως θα μπορούσε να κάνει πράξη ο μεταβατικός πρωθυπουργός… Ο Γκρούεφσκι έχει την πολυτέλεια να «αφήσει» τον μεταβατικό πρωθυπουργό να κλείσει το θέμα της ονομασίας, χωρίς να ταυτιστεί ο ίδιος προσωπικά με την εξέλιξη, και αφού επανεκλεγεί στις 24 Απριλίου, να αποδεχθεί τη δεσμευτική συμφωνία που θα έχει υπογράψει η υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία, παρεμπιπτόντως, θα έχει και ευρεία κοινοβουλευτική στήριξη».
Ιδού και το όνομα που έχει επιλεγεί από τους νεοταξίτες:
«Η συμβιβαστική ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» όχι μόνο αποτελεί την τελευταία επίσημη πρόταση του Μάθιου Νίμιτς, αλλά ανταποκρίνεται και στην κοινή λογική…».
Όπως παρατηρούμε, το πρόβλημα για το πώς θα επέλθει ο «συμβιβασμός» υπάρχει μόνο στην πλευρά των Σκοπίων. Για την Ελλάδα δεν αναφέρεται τίποτα. Άρα, είχε δίκιο ο Ιγνατίου, που μετά την επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική και τη συνάντησή του με τον Ομπάμα, είχε γράψει ότι συμφωνήθηκε «λύση» για Κυπριακό και Μακεδονικό. Και προφανώς, ο Τσίπρας είχε την εξουσιοδότηση όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, προκειμένου να συμφωνήσει με τον Ομπάμα για «λύση»!
Αλλά, για κακή τους τύχη υπάρχει και η Χρυσή Αυγή, που όταν έρθει η ώρα θα αντισταθεί στα άνομα σχέδιά τους και τότε θα δούμε ποιανού θα περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών