Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2016

Όπου τρέμει να πάει το "δημοκρατικό τόξο" πηγαίνει η Χρυσή Αυγή. Στεφάνι στο σημείο που...άφησαν την τελευταία τους πνοή οι 3 Ήρωες των Ιμίων από Χρυσαυγίτες



Εκ μέρους της Χρυσής Αυγής Δωδεκανήσου ο υπεύθυνος πολιτικής οργάνωσης Αττιτής Νικόλαος με τον συναγωνιστή της Τ.Ο. Ρόδου Σωτήρη Αγγέλου, με τους συναγωνιστές από την Κάλυμνο Τυρίκο Στέλιο, Πέρο Δημήτρη και Τροικίλη Μαρία και με την βοήθεια του καπετάν Αναστάση τόλμησαν χθες το μεσημέρι και βρέθηκαν στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων έριξαν δάφνινο στεφάνι στην θάλασσα ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τους τρείς ‘Έλληνες αξιωματικούς που έχασαν την ζωή τους μετά την πτώση του ελικοπτέρου τους από τουρκικά πυρά υπερασπιζόμενοι τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως....
η συγκεκριμένη πράξη των Συναγωνιστών γίνεται ύστερα από 20 χρόνια ένοχης σιωπής του αμαρτωλού μεταπολιτευτικού κατεστημένου, όπου κανείς δεν έχει τολμήσει να αποτίσει φόρο τιμής στους Ήρωες στο συγκεκριμένο σημείο. Ακόμα και ο Καμμένος έχει πάει με ελικόπτερο την ώρα που οι τούρκοι πιλότοι τον κοροϊδεύουν πετώντας δίπλα του.
Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης
Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος
Σημαιοφόρος Εκτορας Γιαλοψός

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!



1 σχόλιο:

  1. ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΝΟΣ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.0ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,Η ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών