Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Εφημερίδα "Δημοκρατία": "Σε λίγο θα υπάρχουν 5 εκατομμύρια Χρυσαυγίτες"


Πανικός στο Σύστημα - Εφημερίδα “Δημοκρατία”: “Με όσα κάνει η κυβέρνηση, η Χρυσή Αυγή θα αποκτήσει 5 εκατομμύρια οπαδούς!”

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει το δημοσιογραφικό κατεστημένο, το οποίο με τρόμο διαπιστώνει την ραγδαία απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής εντός της σκληρά δοκιμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας.
Είναι μάλιστα ενδεικτικό του πανικού του μιντιακού συστήματος, το γεγονός ότι δεν επικεντρώνει την κριτική του στις αντεθνικές πολιτικές της αριστερής κυβέρνησης -μιας και γνωρίζουν ότι τα ίδια ακριβώς έπραξε και θα ξαναπράξει αν χρειαστεί η ψευτοδεξιά- αλλά αντίθετα, στηλιτεύουν την ρητορική της κυβέρνησης η οποία υποδεικνύει πίσω από κάθε κοινωνική αντίδραση τη Χρυσή Αυγή!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των....
ανωτέρω, σχόλιο δημοσιογράφου στην εφημερίδα "Δημοκρατία", το οποίο ουσιαστικά καταλήγει στη διαπίστωση πως η σημερινή δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση της Αριστεράς, θα οδηγήσει στην παλλαϊκή στήριξη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ο αρθρογράφος θεωρεί πως οι χαρακτηρισμοί «ακροδεξιοί και χρυσαυγίτες» που δίνονται από την κυβέρνηση σε όποιον αντιστέκεται στην «εισαγόμενη (γερμανική) νομοθεσία», προσομοιάζει με την τακτική της περιόδου της στρατιωτικής δικτατορίας όπου όποιος δεν την υποστήριζε χαρακτηριζόταν αυτόματα «κομμουνιστής ή συνοδοιπόρος». Συγκρίνοντας λοιπόν, τα δεδομένα εκείνα με τα σημερινά, ο δημοσιογράφος εκτιμά πως καθίσταται αναπόφευκτη η τρομερή ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής, σε βαθμό τέτοιο ώστε 5 εκατομμύρια Έλληνες να συνταχθούν με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών!

Μάταιος ο κόπος του δημοσιογραφικού κατεστημένου να αποτρέψει το αναπόφευκτο: παρά την απόλυτη συνωμοσία σιωπής και τη φίμωση της τρίτης πολιτικής δύναμης από το σύνολο σχεδόν των μέσων ενημέρωσης, η Χρυσή Αυγή κερδίζει τον σεβασμό πρωτίστως και ακολούθως την πολιτική στήριξη των Ελλήνων διότι είναι το μοναδικό κόμμα που τάσσεται ξεκάθαρα κατά των αντεθνικών Μνημονίων και βεβαίως της ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας την οποία επιβάλλουν με δικτατορικό τρόπο τα κόμματα του καταχρηστικώς λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου!
Πολύ απλά δηλαδή, όταν το αντεθνικό Καθεστώς επιβάλλει το δίλημμα «μνημόνια και εκατομμύρια ισλαμιστών ή Χρυσή Αυγή», τότε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες απαντούν δίχως τον παραμικρό δισταγμό: Χρυσή Αυγή!

1 σχόλιο:

  1. Θα γίνουμε 5 εκατομμύρια ΧΑ με 1 εκατομμύριο νέα πρεζόνια από τους Συριζαίους και τους εναπομείναντες ΝΔ γιατί δεν βλέπω να το συνηθίσουν χωρίς ναρκωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών