Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

Το “μητσοτακέικο” έστησε 5άστερο ξενοδοχείο για λαθρομετανάστες στον ιερό χώρο των Θερμοπυλών

Μέσα σε μόλις 48 ώρες (!) και με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την περιφέρεια (Μπακογιάννης) αναπαλαιώθηκε το παρατημένο στολίδι των ιαματικών πηγών Θεμροπυλών - Είχε εκχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ και σάπιζε αντί να είναι πόλος έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες


Ένα εγκαταλελειμμένο από χρόνια ξενοδοχείο, με δυναμικότητα φιλοξενίας έως και 400 ανθρώπων, ανακατασκευάστηκε μέσα σε 48 ώρες στη Λαμία για να φιλοξενήσει λαθρομετανάτες. Πρόκειται για ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του ΤΑΙΠΕΔ που βρίσκεται στις Θερμοπύλες, κοντά στις ιαματικές πηγές, και το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από το 2012.
Ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης την Παρασκευή το απόγευμα σε...
σύσκεψη φορέων και εθελοντικών οργανώσεων ανακοίνωσε την συγκεκριμένη επιλογή ορίζοντας το χρονοδιάγραμμα των 48 ωρών για να εγκατασταθούν εκεί οι λαθρομετανάστες. Έτσι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με δικές της δαπάνες, προχώρησε στον καθαρισμό και την ανακατασκευή των βασικών του λειτουργιών.

Πολυάνθρωπα συνεργεία δουλεύοντας νύχτα μέρα μέσα σε 48 ώρες επισκεύασαν όλες τις εγκαταστάσεις, υδραυλικές, ηλεκτρικές, θέρμανσης, παροχές ζεστού και κρύου νερού στα λουτρά των δωματίων. Επισκεύασαν και τοποθέτησαν τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, δηλαδή κρεβάτια και στρώματα, όπως επίσης επισκεύασαν τους χώρους εστίασης, δημιούργησαν ιατρείο και προχώρησαν σε εκτεταμένους καθαρισμούς στον περιβάλλοντα χώρο αλλάζοντας την εικόνα εγκατάλειψης του ξενοδοχείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών