Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

«Ντου» στα γραφεία του Σύριζα από εξαγριωμένους αγρότες της Κορίνθου: “Είστε υπάλληλοι της τρόικα” - ΒΙΝΤΕΟ

Κατέβασαν την πινακίδα των γραφείων του Σύριζα στην Κόρινθο

Απρόσμενο τέλος είχε η συνέντευξη Τύπου βουλευτών του Σύριζα Κορινθίας στα γραφεία της Νομαρχιακής, καθώς διεκόπη από 40 αγρότες που εισέβαλαν στον χώρο, προκειμένου να διατυπώσουν τη αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό.

Πρόκειται για μια ομάδα αγροτών της Κορινθίας που εισέβαλε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, όπου οι βουλευτές...
του νομού έδιναν συνέντευξη Τύπου και δημιουργήθηκε επεισόδιο.


Ειδικότερα, από το πρωί σήμερα οι αγρότες της Κορινθίας είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Δ.Ο.Υ. Κορίνθου και δεν επέτρεπαν την είσοδο στο προσωπικό και σε πολίτες που ήθελαν να εξυπηρετηθούν, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Στις 12.00 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος και όταν το πληροφορήθηκαν αυτό οι αγρότες, έφυγαν και κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.


Εκεί μια ομάδα με περισσότερα από τριάντα άτομα ανέβηκε στα γραφεία και προκλήθηκε ένταση κι έντονη λογομαχία μεταξύ αγροτών και βουλευτών, με τους αγρότες να καλούν τους βουλευτές να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους λέγοντάς τους ότι «δεν κυβερνάτε εσείς αλλά η τρόικα». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησε η κατάσταση και οι αγρότες αποχώρησαν.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών