Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016

Κατεβάζουν τα κράνη και τις ασπίδες τους τα ΜΑΤ....ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

astynomia2
Μετά την κατακραυγή που υπήρξε και συναισθανόμενοι ποιους υπηρετούν –και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο!- οι αστυνομικοί των ΜΑΤ που έχουν μεταβεί στην Κω, τα συνδικαλιστικά όργανα των αστυνομικών εξέδωσαν μια ωραιότατη ανακοίνωση καταγγελίας των συγκυβερνητικών μεθοδεύσεων.

Ιδού ολόκληρη η ανακοίνωση των ΠΟΑΣΥ και ΠΟΞΙΑ:

«Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε άναυδοι να επαναλαμβάνεται στην Κω το θέατρο του παραλόγου με αφορμή την κατασκευή hot spots, παρά τις αντιδράσεις που σημειώνονται καθημερινά και την επικινδυνότητα που ελλοχεύει η ανεξέλεγκτη κλιμάκωση της έντασης για....
αστυνομικούς και πολίτες. Φαίνεται ότι το πάθημα της Κερατέας με την εμπόλεμη κατάσταση, τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων, τους τραυματισμούς και την έκθεση σε κίνδυνο επί μήνες μιας ολόκληρης περιοχής, δεν έγινε μάθημα.
Καταγγέλλουμε την προχειρότητα με την οποία διατάσσεται η μετακίνηση διμοιριών για την επιβολή μιας κυβερνητικής απόφασης, παραβιάζοντας κατάφορα όχι μόνο τους υπηρεσιακούς κανονισμούς αλλά και τις αρχές της δημοκρατίας μας. Αντί δημοκρατικού διαλόγου χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία ως κατασταλτική δύναμη χάριν των αδιεξόδων και των σκοπιμοτήτων της κυβερνητικής πολιτικής στη χώρα μας.
Οι συνάδελφοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στη νησί, χωρίς πλήρη ατομικό εξοπλισμό και δίχως να έχει διασφαλιστεί η προβλεπόμενη διοικητική μέριμνα για την πολυήμερη μετακίνησή τους αυτή. Αποτέλεσμα ήταν από τις πρώτες κιόλας ώρες τέσσερις συνάδελφοί μας να έχουν υποστεί τραυματισμούς σε διάφορα σημεία του σώματός τους από τις επιθέσεις που δέχονται με κυνηγετικά όπλα, δυναμίτες και άλλες εκρηκτικές ύλες που εκτοξεύονται εναντίον τους. Ενώ δέχονται και απειλές στο χώρο διαμονής τους, που όπως μας καταγγέλλεται δεν έχουν ληφθεί επαρκή μέτρα ασφαλείας.
Ο εργασιακός μεσαίωνας που τείνει να επικρατήσει στις μετακινήσεις των διμοιριών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής ουδόλως συγκινεί ηγεσία και κυβέρνηση, που φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη των επιλογών τους.
Προειδοποιούμε κάθε υπεύθυνο ότι σε περίπτωση σοβαρών τραυματισμών συναδέλφων μας θα υπάρξει εκ μέρους μας αναζήτηση και καταλογισμός ευθυνών.
Ο Έλληνας αστυνομικός δεν είναι ούτε εξιλαστήριο θύμα ούτε σάκος του μποξ. Είναι και δικαιούται να είναι δημόσιος λειτουργός που χαίρει σεβασμού και εκτίμησης των πολιτών. Αυτόν τον ρόλο καλούμε την κυβέρνηση όχι απλώς να τον διαφυλάξει αλλά και να τον προαγάγει όπως αρέσκεται να επαναλαμβάνει αντί να τον υπονομεύει θέτοντας διαρκώς σε κίνδυνο τις ζωές των συναδέλφων μας.
Τέλος, καταδικάζουμε τις επιθέσεις και τη βία που ασκείται κατά της αστυνομίας και των συναδέλφων μας και καλούμε όλους να αντιληφθούν ότι ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να αντιπαρατίθεται με την κοινωνία ούτε με κανέναν διαμαρτυρόμενο συμπολίτη μας».
Κι αν αρνηθούν οι αστυνομικοί να τα βάλουν με τους δικαίως εξοργισμένους κατοίκους της Κω (ή κάνουν καμιά «λευκή απεργία» (δηλαδή εκτελούν τα καθήκοντά τους χωρίς… προθυμία), τι γίνεται συντρόφια;
Θα στείλετε στο νησί… διμοιρίες της ΑΝΤΑΡCIA και των Εξαρχείων;
(ΥΓ): Ε ρε… διασώσεις -από τη θάλασσα που θα πετάξουν τους αναρχοκομμουνιστές οι κάτοικοι της Κω- που έχει να κάνει το Λιμενικό! Με τη… σέσουλα!

2 σχόλια:

 1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ
  ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ;
  ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
  ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΤΗΝΩΔΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΩ
  ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ;
  ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ή ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ..
  ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ.
  ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΥΕΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ,
  ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΟΙ ΑΛΗΤΟΠΑΣΟΚΩΝ ΕΙΝΑΙ
  ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
  ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΙΜΗΤΟΥΣ "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ"..
  ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι, αλλά όχι όλοι φίλε.
  Υπάρχουν και αυτοί που καταπιέζονται
  που είναι στοχοποιημένοι, που δεν μπορού
  να μιλήσουν και κοιτάνε να επιβιώσουν οικονομικά
  επαγγελματικά και κοινωνικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών