Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ! Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΑ… «ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ!

dscn9106__article
Γράφει ο Αντίοχος

Την ώρα που σύσσωμος ο ελληνικός λαός τους παίρνει φαλάγγι, στα γραφεία (γιάφκες) τους, όπου κάνουν εκδηλώσεις, ακόμα κι όταν… κρύβονται μέσα σε καφετέριες, οι συριζομούρηδες ρίχνουν την ευθύνη για το πλήρες… ξεβράκωμα σε… «ακραία στοιχεία», «δείχνοντας προς την πλευρά της Χρυσής Αυγής», όπως ερμηνεύουν την έννοια αυτή τα κόκκινα ΜΜΕ των ολιγαρχών.
Ιδού η ανακοίνωση-περιβόλι των συριζοκέφαλων:
«Οι εισβολές σε γραφεία κομμάτων, οι βανδαλισμοί και η βίαιη διακοπή εκδηλώσεων δεν εξυπηρετούν ούτε τα....
αιτήματα των αγροτών, ούτε καμιάς άλλης κοινωνικής κατηγορίας. Το κλίμα έντασης και οι τραμπουκισμοί, η στοχοποίηση πολιτικών φορέων και προσώπων από ακραίους κύκλους, είναι αντιπολιτικά και αντιδημοκρατικά φαινόμενα, καταδικαστέα από όλους. Είναι αναγκαίο να απομονωθούν οι ακραίες φωνές και να επικρατήσει ο διάλογος».
Κομμούνια, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί! Εσείς τα διδάξατε αυτά, με τα κουκουλοφόρα τσογλάνια που στέλνατε να παρενοχλούν τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής με αντισυγκεντρώσεις και –όπου μπόρεσαν- να εισβάλλουν σε (άδεια, βεβαίως…) γραφεία και να προκαλούν καταστροφές. Δε δικαιούστε, λοιπόν, δια να ομιλείτε και τώρα ήρθε η ώρα όλα αυτά που κάνατε να τα υποστείτε! Όχι βεβαίως από… «ακραία στοιχεία» που δημιουργεί η καλπάζουσα κομμουνιστική φαντασία σας, αλλά απ’ όλους αυτούς τους Έλληνες που εξαπατήσατε και τώρα τους ποδοπατείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών