Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016

Μαζική συμμετοχή στα εγκαίνια του νέου αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία - Φωτορεπορτάζ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή αγκαλιάζει τους αγρότες και αυτοί της το ανταποδίδουν θερμά.

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, αγρότες και κτηνοτρόφοι από ολόκληρη την Ημαθία συγκεντρώθηκαν στο Μακροχώρι, μετά από κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με σκοπό τη δημιουργία Αγροκτηνοτροφικού Σωματείου.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα της οργάνωσης των αγροτών και κτηνοτρόφων, προκειμένου να ανταποκριθούν στη μνημονιακή λαίλαπα και στην επιχειρούμενη εξάρθρωση του πρωτογενή τομέα από τις αριστερές και νεοφιλελεύθερες κυβερνητικές πολιτικές. «Μόνο με την οργάνωση πραγματικών σωματείων, από τους ίδιους τους αγρότες...
και τους κτηνοτρόφους», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά «θα γίνει δυνατή η υπεράσπιση των συμφερόντων τους».

Προηγήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και στη συνέχεια το λόγο πήραν κατά σειρά ο Τσιούλης Βασίλης, γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας, ο Πλασταράς Γιάννης αγρότης, ο Χατζησάββας Χρήστος, βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ο Ματθαιόπουλος Αρτέμης, μέλος του Συντονιστικού.
  

Ξεχωριστή αναφορά έγινε στη μεγάλη παρουσία της Τ.Ο. Ημαθίας μεταξύ των αγροτών, αντίθετα με την παντελή απουσία αυτών που δήθεν κόπτονται για τα αγροτικά ζητήματα.
Οι συναγωνιστές παρουσίασαν αναλυτικά τις θέσεις του Κινήματος για τον πρωτογενή τομέα και το ασφαλιστικό, ξεκαθαρίζοντας ότι θεωρούν αυτονόητη την καταψήφιση κάθε σχετικού νομοσχεδίου, που θα έρθει στη βουλή κατ’ επιταγή των τοκογλύφων. «Η δέσμευση που ζητούν οι αγρότες των μπλόκων από τους τοπικούς βουλευτές, να μην ψηφίσουν το εθνοκτόνο ασφαλιστικό και την οποία αρνούνται να πάρουν οι άλλοι, είναι δεδομένη για τη Χρυσή Αυγή, αφού ο πρωτογενής τομέας αποτελεί την προμετωπίδα του πολιτικού  προγράμματος μας και τη μόνη ελπίδα Εθνικής Αναγέννησης». 





 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών