Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2016

Ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί ακινήτων: Πρώτη φορά αριστερά και κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη!


Ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί ακινήτων: Πρώτη φορά αριστερά και κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη!

Πιστή και συνεπής στην μαρξιστική της ιδεολογία, η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ αρχίζει τις απαλλοτριώσεις της ιδιοκτησίας των Ελλήνων στον δρόμο προς την «αταξική κοινωνία».
Μετά από μήνες, λοιπόν, που οι πλειστηριασμοί ακινήτως είχαν «παγώσει» λόγω των capital controls, τώρα με εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, αρχίζουν και πάλι να βγαίνουν στο «σφυρί» τα σπίτια των Ελλήνων.
Έτσι οι οφειλέτες ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο καλούνται σε άμεσο παραδειγματισμό και συμμόρφωση, καθώς βγαίνουν στο σφυρί ένα γροτεμάχιο και ένα διαμέρισμα, σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη. Η τιμή εκκίνησης, αθροιστικά και για τα δύο ακίνητα, κυμαίνεται ελαφρώς πάνω από...
τα 66.000 ευρώ, ποσό το οποίο περισσότερο στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όσους αρνούνται πεισματικά να πληρώσουν και λιγότερο φέρνει τόνωση στα κρατικά ταμεία. Πρόκειται για κίνηση συμβολική, η οποία όμως επιβεβαιώνει περιτράνα πως το όπλο των πλειστηριασμών ακινήτων για χρέη στην εφορία είναι και πάλι εδώ.
Ειδικότερα, στις 16 Μαρτίου βγαίνει σε πλειστηριασμό ένα αγροτεμάχιο 1.632 τετραγωνικών μέτρων στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με τιμή πρώτης προσφοράς 10.400 ευρώ. Έναν μήνα αργότερα, στις 13 Απριλίου, σε πλειστηριασμό βγαίνει ένα διαμέρισμα 66 τετραγωνικών μέτρων στη Θεσσαλονίκη με τιμή πρώτης προσφοράς 56.000 ευρώ. Πρόκειται για περιουσιακά στοιχεία φορολογουμένων με  απλήρωτα χρέη.
Όλα αυτά, βεβαίως, γίνονται και με το βλέμμα στο λεγόμενο «προσφυγικό», αφού τα σπίτια των Ελλήνων που θα κατασχεθούν θα δοθούν σε λαθρομετανάστες, με το ενοίκιο επιδοτούμενο από τους Έλληνες φορολογούμενους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών