Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2016

Τσίπρας - Καμμένος μας έκαναν...προτεκτοράτο.. Ξένος διοικητής του Αιγαίου, ξένος;! αυτός που θα οργανώσει το ξεπούλημα της Ελλάδος!


Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που ο Καμμένος επάνω στο Αίμα των Ηρώων του μοιραίου Agusta Bell ανακοίνωνε από βήματος Βουλής ότι ο έλεγχος του Αιγαίου περνάει στο ΝΑΤΟ, υπό τη διοίκηση γερμανού διοικητή.
Αυτή η πρωτοφανής προσβολή στα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων έμελλε, όμως, να μην είναι τελευταία, αφού η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό πλήρη κατοχή.
Όπως αναφέρει αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά» υπάρχει ήδη....
προσχέδιο για το ταμείο ξεπουλήματος («αποκρατικοποιήσεων» θα το λένε) στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, το οποίο προβλέπει ότι ο πρόεδρος του Ταμείου θα ορίζεται από τους δανειστές, δηλαδή ενδέχεται να είναι ξένος, ενώ στα περιουσιακά στοιχεία προς πώληση εντάσσονται ολόκληρο το ΤΑΙΠΕΔ, οι τράπεζες, οι θυγατρικές τους, οι ΔΕΚΟ και όλα τα κρατικά ακίνητα!
Κάπως έτσι το ξεπούλημα της Πατρίδας μας θα το αναλάβει ένας εκπρόσωπος των δανειστών και στο μεσοδιάστημα του Αιγαίου θα υπεραμύνεται ένας γερμανός. Δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν πιο σαφή ορισμό για να περιγράψει την κατάσταση από το «κατοχή», αφού μέχρι και ξένα στρατεύματα θα εισβάλλουν στον ελληνικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών