Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2016

Ο ΙΟΣ ΖΙΚΑ, ΟΙ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ROCKEFELLER

rockefeller-vaccines

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, την 1η Φεβρουαρίου 2016, ανακοίνωσε ότι ο -περιβόητος πλέον- ιός Ζίκα, αποτελεί επείγον κίνδυνο για την παγκόσμια υγεία. Ο ιός μεταδίδεται από τσιμπήματα κουνουπιών, αλλά εξετάζεται και το ενδεχόμενο μετάδοσης μέσω σεξουαλικής επαφής με άτομο που είναι φορέας του ιού. Το επίκεντρο του προβλήματος είναι η Βραζιλία αλλά η εξάπλωση του είναι ταχύτατη και ήδη υπάρχουν κρούσματα σε πάνω από 30 χώρες και σε άλλες ηπείρους πέραν της αμερικανικής.
Οι επιστήμονες ερευνούν την....
σχέση του Ζίκα με το σύνδρομο επηρεασμού του εμβρυακού εγκεφάλου καθώς και με το σύνδρομο Guillain-Barré που μπορεί να οδηγήσει σε παράλυση. Δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε εμβόλιο προς το παρόν για τον ιό. Το θέμα καλύφθηκε επανειλημμένως από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι θα διαθέσουν άμεσα 1,8 δις δολάρια για την έρευνα και θεραπεία του ιού Ζίκα. Οι μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες (Sanofi, Roche κτλ) στον κόσμο, ανακοίνωσαν επίσης, ότι ξεκινάνε έρευνα επειγόντως για την δημιουργία εμβολίου.
Η βρετανική φυλλάδα, Independent, έκανε επίσης αναφορά στη εξάπλωση του ιού και προσέθεσε στο δημοσίευμα της ειρωνικά σχόλια για θεωρίες συνομωσίας, ότι κάποιοι προσπαθούν να ελέγξουν την υγεία του πληθυσμού,  χωρίς να παραθέσει στοιχεία φυσικά από πού πηγάζουν αυτές οι “θεωρίες συνωμοσίας”. Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε σχεδόν αυτούσιο και από την ‘ελληνική’ έκδοση της Huffington post.
Με απλή έρευνα στο διαδίκτυο όμως, ‘αποκαλύπτεται’ ότι  το πρωτότυπο (πατέντα) του παθογόνου ιού Ζίκα, ανήκει στο Rockefeller Foundation από το 1947.  Προωθείται στην αγορά από κοινοπραξία της αμερικανικής ATCC και της αγγλικής LGC. Πωλείται κάθε πρωτότυπο 599 ευρώ και μόνο αν ο ενδιαφερόμενος αγοραστής πληροί τις προϋποθέσεις. Είναι λοιπόν εμπορικό προϊόν και έχει πνευματικά δικαιώματα και προστασία.  Χωρίς την διάθεση του ιού όπως αντιλαμβάνεστε δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει έρευνα, θεραπεία, εμβόλιο για τις ασθένειες που προκαλεί ο Ζίκα.
Ο σχετικός σύνδεσμος:
https://www.lgcstandards-atcc.org/products/all/VR-84.aspx?geo_country=es&slp=1#history
Ας αναρωτηθεί ο καθένας μας πως είναι δυνατόν τα ίδια άτομα, οικογένειες, εταιρίες, ιδρύματα να βρίσκονται ‘πίσω’ από τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών/  ροών, του ελέγχου της υγείας, των τροφίμων (μεταλλαγμένα), της σκέψης (μέσα μαζικής ενημέρωσης), των τραπεζών;
Πως είναι δυνατόν να δαπανώνται χρήματα των πολιτών από τους πολιτικούς που εξέλεξαν και το παραγόμενο αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε εμπόρευμα από ιδιώτες, που “συμπτωματικά” εκπροσωπούν τα ίδια συμφέροντα;
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, είναι η μοναδική άφθαρτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που εναντιώνεται στην νέα τάξη πραγμάτων. Προτείνει έναν δύσκολο αγώνα αλλά και ένα όραμα για την Πατρίδα, τον Πολιτισμό, το σπουδαίο μας Έθνος. Είναι η μόνη επιλογή για τους ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες.
Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών