Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2016

ΡΕΣΙΤΑΛ… ΣΚΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ… ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ!

dendias5__article
Γράφει ο Αντίοχος 

Ρεσιτάλ… σκληρής αντιπολίτευσης (σκληρής σαν… λιωμένο βούτυρο) έδωσε ο ψευτοδεξιός και… φασιστοφάγος (που έμεινε με την… όρεξη) Δένδιας, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «Βήματος», επί θεμάτων επικαιρότητας.
Έτσι, ερωτηθείς για τα επεισόδια αγροτών –αστυνομίας (που προκλήθηκαν λόγω της κυβερνητικής διαταγής στην αστυνομία, να εμποδίσει και να παρενοχλήσει όσο μπορεί τους αγωνιζόμενους αγρότες να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος…) ο πολύς Δένδιας καταδίκασε τους…
αγρότες, επικαλούμενος μάλιστα και τον αρχηγό του:
«Μια πάρα πολύ επικίνδυνη κατάσταση είναι αυτή, για την οποία υπάρχουν πάρα πολύ συγκεκριμένες ευθύνες και υπαιτιότητες. Θέλω να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα μας και εγώ προσωπικά ούτε ενθαρρύνουμε ούτε αποδεχόμαστε την οποιαδήποτε άσκηση βίας. Έκκληση διατυπώνω σε όλους να υπάρχει αυτοσυγκράτηση, είναι κατανοητή η οργή και τα αιτήματα, αλλά η εκδήλωση βίας δεν βοηθάει κανέναν ή την πατρίδα».
Στην δε παρατήρηση, ότι η νουδούλα… δεν προσφέρει συναίνεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δένδιας άστραψε, βρόντηξε και… κατακεραύνωσε τους απληροφόρητους δημοσιογράφους:
«Έρχομαι από τη Βουλή σήμερα, όπου ψήφισα τρεις τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ, διευκολύνοντάς τους, για να μην παραλύσει η χώρα και μάλιστα καλύπτοντας ευθύνες δικής τους καθυστέρησης…».
(ΥΓ): Σκάσε Μπουμπούκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών