Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2016

ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ MISTER TSIPRAS ΣΕ ΑΤΥΠΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

tsipras-mitsotakis
Γράφει ο Αντίοχος

Οι σταλινοχλεχλέδες του ΣΥΡΙΖΑ και η κατακραυγή της κοινωνίας

Είχα προβλέψει –προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015- ότι θα ’ρθει ο καιρός που οι υπουργοί, τα στελέχη και οι υποστηρικτές της «πρώτης φοράς αριστερά», δε θα τολμούν να πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς τους για τσιγάρα, αλλά ειλικρινά δεν περίμενα να συμβεί αυτό τόσο γρήγορα. Είχα γράψει επίσης (και παρεξηγήθηκα γι’ αυτό…), ότι καλό θα ήταν να κυβερνήσουν και οι σταλινοχλεχλέδες του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεφτιλιστεί επιτέλους ο μεταπολιτευτικός μύθος της… Αγίας αριστεράς, που σκίζεται δήθεν για τα συμφέροντα του λαού! Κι αυτό συμβαίνει στις μέρες μας! Όταν δε ολοκληρωθεί –γιατί ακόμα είμαστε στην αρχή!- η κατακραυγή της κοινωνίας κατά της αριστεράς (και όχι «δήθεν αριστεράς», όπως απέδειξα στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας…), τότε να είστε βέβαιοι πως θα σημάνει η ώρα μας!   

Ο φον Κούλης και ο mister Tsipras
Επίσης, είχα προβλέψει –προ των προσφάτων εσωκομματικών εκλογών της νουδούλας- ότι ο....
φον Κούλης (τον χαρακτηρισμό «φον» τον κερδίζει επαξίως, καθότι είναι η γνωστή η διαχρονική σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με την Γερμανία γενικότερα, κι όχι μόνο με την Siemens…) θα το πάει συναινετικά το έργο με τον mister Tsipra (που είναι της αμερικάνικης σχολής…), γιατί έτσι προστάζουν οι κοινοί αφεντάδες και των δυο, οι διεθνείς τοκογλύφοι! Αφού διευκρινίσω ότι οι κατά καιρούς προβλέψεις μου δεν είναι προϊόν… μαντικών ικανοτήτων (άμπρα-κατάμπρα και λοιπά…), αλλά απλής λογικής, διαπιστώνω ότι δικαιώνομαι και σ’ αυτό!
Η πολιτική των «ανοιχτών θυρών» και τα αλυχτίσματα των Μπουμπουκοβορίδηδων
Έτσι, εν αρχή, παρά τα υποκριτικά αλυχτίσματα των Μπουμπουκοβορίδηδων, ο φον Κούλης πήρε τις πρέπουσες (σύμφωνα με τις θελήσεις των αφεντικών του…) θέσεις για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας ότι το θέτει εκτός αντιπολιτευτικής ατζέντας και από τούδε και στο εξής θα στηρίζει την νεοταξίτικη πολιτική των «ανοιχτών θυρών» (και… παραθύρων) του αμερικανοκομμουνιστή Τσίπρα και του ψεκασμένου συνοδοιπόρου του, γιατί .
Ο ξεσηκωμός της αγροτιάς και τα «σφάλματα του παρελθόντος»
Και δεν περιορίστηκε μόνο στη συναίνεση στο λαθρομεταναστευτικό ο φον Κούλης, αλλά την επέκτεινε και σε άλλα ζητήματα που καίνε την ελληνική κοινωνία. Σε μια πολύ αποκαλυπτική, λοιπόν, συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΙ, εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στον ηρωικό αγώνα των αγροτών, απαγορεύοντας στους βολευτές της νουδούλας να τους συμπαρασταθούν – έστω και ψηφοθηρικούς λόγους: «Και πρέπει να σας πω και ότι εγώ, ρητά, ενθάρρυνα συναδέλφους βουλευτές να μην συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μιλάμε με τους αγρότες, αλλά να μη δοθεί η εντύπωση ότι πάμε εμείς ως Νέα Δημοκρατία να επαναλάβουμε τα σφάλματα του παρελθόντος».
Ήταν όλα γραμμένα στο Μνημόνιο!
Επιπροσθέτως, στην ίδια συνέντευξη, ο φον Κούλης αποκάλυψε ότι η νουδούλα είναι ΥΠΕΡ της μείωσης των συντάξεων. Ιδού το σχετικό απόσπασμα:
Ερώτηση: Λέτε και ναι σε μείωση επικουρικών, δηλαδή σε μείωση συντάξεων.
Φον Κούλης: Δεν το έκρυψα, δεν το έκρυψα. Γι’ αυτό σας λέω ότι εγώ μιλάω με τη
γλώσσα της αλήθειας, και θέλω αύριο να πράττω και το έργο της αλήθειας.
Κι εδώ που τα λέμε, για να πούμε και «του στραβού το δίκιο», αν και έδωσε τη συνέντευξη… καθήμενος, ορθώς ομίλησε ο φον Κούλης! Διότι, τα πογκρόμ κατά των αγροτών και των συνταξιούχων –όπως και άλλα πολλά… φιλολαϊκά μέτρα που θα φανούν στην πορεία- προβλέπονταν από το τρίτο Μνημόνιο (το αριστερό!) που υπερψήφισε –ομοφώνως- και η νουδούλα τη μοιραία νύχτα της 14ης Αυγούστου!  
«Μεγάλη συγκυβέρνηση» με άλλα δεδομένα.
Τέλος, ο φον Κούλης αποκάλυψε –και σκάσε Μπουμπούκο!- ότι η νουδούλα είναι ΥΠΕΡ της «μεγάλης συγκυβέρνησης» με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, με άλλα δεδομένα από τα σημερινά: «Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, αλλά με τα σημερινά δεδομένα συνεργασία με τον κ. Τσίπρα δεν είναι εφικτή». Ποια μπορεί να είναι τα «άλλα δεδομένα»; Προφανώς, να στριμωχτεί πολύ η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, σε σημείο που να μην μπορεί μόνη της να εφαρμόσει πιστά το Μνημόνιο και να χρειάζεται επειγόντως δεκανίκια.
Άτυπη Μεγάλη Συγκυβέρνηση σε εξέλιξη!
Ποια μορφή θα έχει αυτή η «μεγάλη συγκυβέρνηση»; Σήμερα είναι άτυπη –και μη μου πει κανένας… μπουμπουκόφρων ότι η συναίνεση σε λαθρομεταναστευτικό, αγροτικό και συνταξιοδοτικό δεν είναι μια άτυπη «μεγάλη συγκυβέρνηση», γιατί θα τον… δαγκώσω. Συναίνεση που μπορεί κάλλιστα αργότερα να επεκταθεί στο κυπριακό (νέο σχέδιο Ανάν, που βρίσκεται σε εξέλιξη…) και «συμβιβασμό» (ξεπούλημα!) επί του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, που όπως λένε οι… κακές γλώσσες θα επέλθει τον Απρίλιο. Εξάλλου, είναι γνωστές οι θέσεις της οικογενείας Μητσοτάκη για τα εθνικά θέματα («σε δέκα χρόνια ποιος θα θυμάται το όνομα της Μακεδονίας» κ.τ.λ.), και δεν θα εκπλαγούμε καθόλου αν προσφέρει και σ’ αυτά συναίνεση.
Ο αστάθμητος παράγων και ο μονόδρομος του συστήματος
Υπάρχει βεβαίως και η προοπτική της κανονικής και με το νόμο «μεγάλης συγκυβέρνησης», την οποία ωστόσο θέλουν να αποφύγουν οι διεθνείς αφέντες, μόνο και μόνο για να μην γιγαντωθεί η Χρυσή Αυγή. Αλλά, μπορεί να καταστεί αναπόφευκτη από τις εξελίξεις. Διότι, μπορεί το (γνωστών συμφερόντων…) αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg να διαπιστώνει ότι η συγκυβέρνηση «είναι αποφασισμένη να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της», εννοώντας τις μνημονιακές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων, αλλά υπάρχει και ο αστάθμητος παράγων, που λέγεται ελληνικός λαός. Αν σημειωθεί κοινωνική έκρηξη, τότε η «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» -με πρωθυπουργό τον… «φρούραρχο» Δραγασάκη- θα καταστεί μονόδρομος για το σύστημα!
(Δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών