Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016

Αβραμόπουλος: "Άλλοι 100.000 λαθρομετανάστες σας έρχονται μόνο το Μαρτιο Έλληνες και πρέπει να τους....κρατήσετε"


Αποθήκη λαθρομεταναστών η Ελλάς! Αβραμόπουλος: Έρχονται 100.000 τον Μάρτιο - Μέρκελ: Κρατήστε 50 χιλιάδες για αρχή και βλέπουμε...

Η ζοφερή εικόνα του λαθρομεταναστευτικού τσουνάμι που πλήττει την Πατρίδα μας θα συνεχιστεί και το 2016, ενώ όπως σημειώνουν οι αναλυτές για τα επόμενα τρία χρόνια, τουλάχιστον, η Ελλάδα θα είναι στην ίδια και χειρότερη κατάσταση, αφού θα είναι η αποθήκη λαθρομεταναστών ολόκληρης της Ελλάδας.
Μιλώντας με συγκεκριμένα στοιχεία, ο επίτροπος μεταναστευτικής πολιτικής,Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και του ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ, στην Αθήνα, εκτίμησε μόνο το Μάρτιο αναμένεται να φθάσουν στην Ελλάδα 100.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.
Εξ αυτών, η Αθήνα θα κρατήσει τους... μισούς. Μιλώντας στην ...
εφημερίδα “Bild am Sontag”, η Μέρκελ δήλωσε: “Αρχικά η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε διαμορφώσει χώρους καταλυμάτων για 50.000 πρόσφυγες μέχρι το τέλος του 2015. Η εκκρεμότητα αυτή, πρέπει να επιλυθεί τώρα με ταχύτητα φωτός, καθώς η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εγγυηθεί την αξιοπρεπή τους διαβίωση ”.
Μάλιστα, κοιτάζοντας την εικόνα που επικρατεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκαλεί οργή το γεγονός ότι οι γερμανοί θεωρούν ότι η Ελλάδα «δεν έχει επιβαρυνθεί αρκετά», ενώ αντιθέτως πλέκουν το εγκώμιο της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, ο υπουργός εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας ντε Μεζιέρ, υποστήριξε ότι αν λάβει κανείς υπόψη τη βοήθεια που παρείχαν στην Ελλάδα άλλα κράτη, τότε δεν μπορεί να γίνεται λόγος για «αθέμιτη επιβάρυνση».
Κοινώς, οι ευρωπαίοι «εταίροι» και «φιλέλληνες», όπως τους παρουσιάζουν οι κυβερνητικοί ταγοί και οι «αντιπολιτευόμενοι» ψευτοδεξιοί, σχεδιάζουν ένα πολύ χειρότερο μέλλον για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας. Ένα μέλλον που περιλαμβάνει εκατομμύρια λαθρομετανάστες να παραμένουν επί μακρών στην ελληνική επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών